Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på en stress fraktur i en ankel

   En stress fraktur er en lille revne i en knogle normalt forårsaget af overforbrug af en muskel område . Når du bruger en gruppe af muskler alt for ofte , bliver de trætte og kan ikke længere støtte nærheden knogler . Dette resulterer i musklerne overføre stress til knoglerne , får dem til at knække . Anklerne er meget tilbøjelige til dette , da de løbende holde alle kroppens vægt. Hvis du er over-træner uden ordentlig hvile , kan du ende op med en stress fraktur .

Smerter


De første tegn på en stress fraktur er smerte . Denne smerte , dog ikke som smerter fra en normal knogle pause . Fordi frakturer er små , vil smerten begynder gradvist og stige yderligere over tid . Mange mennesker afviser denne smerte som generelle muskelømhed fra arbejde ud . I modsætning til muskelømhed , vil denne smerte begynde at stige over tid , som regel , når du udfører vægtbærende aktiviteter . Hvad gør dette symptom vanskeligt at fastslå , at det vil falde med resten , meget gerne muskelsmerter . Men hvis smerterne begynder at påvirke daglige aktiviteter , kan det være en indikation af en stress fraktur .

ømhed og hævelse


Hævelse omkring ankel og generelle ømhed er to tegn på en stress fraktur . Hævelse normalt optræder, hvor der har været en vis traumer til kroppen . Hævelsen kan også forveksles med en beskadiget muskel , og mange mennesker vil ombryde den skade at mindske hævelsen . I dette tilfælde , vil dog hævelsen ikke gå ned så hurtigt , som den ville i en øm muskel , fordi knoglen er , hvad der er årsag til hævelse forekomme . Desuden vil anklen selv være betalingsmiddel i et lokaliseret område . Dette adskiller sig fra den generelle ømhed forbundet med en trukket muskel . Enhver ankel , der begynder at svulme op og gør ondt at røre ved , bør blive set på af en læge .

Blå mærker


Som med enhver skade , kan en stress fraktur årsag blå mærker på anklen . Selv om knoglen er beskadiget , kan musklen omkring knoglen blive berørt så godt, hvilket medfører en blåt mærke der skal vises på din hud . De blå mærker vil være mærkbar , især hvis det er kombineret med smerter og hævelse . Hvis du har uforklarlige blå mærker på din ankel , bør du se en læge med det samme
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------