Position: sygdoms > infektion >

glyphosat forgiftning

   Glyphosat er et herbicid, der bruges til at fjerne visse ukrudt fra masse felter . Den voksende brug af denne herbicid tilskrives toleranceniveau mange afgrøder har imod det . Forgiftning fra glyphosat kan forekomme hos personer, som spray marker og haver . Forsigtighed og tidlig behandling er afgørende for at beskytte håndterer sundhed fra giftigt forgiftning

Funktion


Ukrudtsmidlet , som bærer glyphosat anvendes af landmænd og gartnere i hele verden . Dette herbicid spredes på områder af væsentlig afgrøder og små haver af forskellige vegetation for at forhindre vækst af ukrudt . De uorganiske ioner , biocider og salt af glyphosat er kombineret for at skabe denne herbicid , som derefter ændrer pH i jorden til at dræbe uønskede ukrudt .

Misforståelser


Det herbicider at indarbejde brugen af glyphosates er normalt ikke så ren i glyphosat som forbrugere i første omgang tror . Herbicider også bruge overfladeaktive stoffer i deres blanding at hjælpe på effektiviteten af ukrudtsmidlet . Dette, i henhold til De Forenede Staters National Library of Medicine , betyder, at mange reaktioner på toksicitet niveau glyphosates ikke er baseret på , at en enkelt ingrediens alene , men snarere en kombination af kemikalier og stoffer beregnet til at gøre herbicidet mere effektiv .

Advarsler


" uheld indtagelse af glyphosat formuleringer er generelt forbundet med kun mild , forbigående , gastrointestinale funktioner , " ifølge National Poisons Information Service ( Birmingham Centre ) og West Midlands Poisons Unit , By Hospital , Birmingham , UK .

Ifølge beviserne i byen Hospital i Birmingham , UK, mere alvorlige tilfælde af glyphosat forgiftning omfatter nyresvigt , åndedrætsbesvær, chok og arytmi . Iført handsker og masker , mens du bruger glyphosat er en meget vigtig sikkerhedsforanstaltning . Efter brug vaskes hænderne med varmt vand og sæbe , inden der foretages hånd -til-ansigt kontakt .

Symptomer

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen og Levnedsmiddel-og Landbrugsorganisation , tidlige symptomer på glyphosat forgiftning omfatter opkastning , diarr¨¦ og andre influenzalignende symptomer . Begge organisationer også rådgive , at forgiftning kan opstå ved optagelse gennem hud-eller øjenkontakt , kan derfor området for absorption også irriteret . De enkelte kan udvikle en udslæt eller en kløende , rød plet , hvor de kemiske oprindeligt taget kontakt . Hvis indtaget , vil forgiftning mimic madforgiftning og forårsage mave kramper og mulige halsirritation .

Behandling

I de tilfælde, hvor indtagelse af kemiske sker , vil en læge administrere enten en 5 procent natriumhydrogencarbonatopløsning at rense maven hurtigt eller en aktivt kul for at mindske yderligere absorption . Når huden er rød og irriteret fra glyphosat forgiftning , skal huden forsigtigt vaskes med sæbe og vand . Hvis nogen af de kemiske kommer i øjnene , bør sterilt vand løsninger , såsom isotonisk saltvand , der bruges til at rense øjnene .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------