Position: sygdoms > infektion >

hvordan man helt tømme blæren

  Den fornemmelse at tisse bliver stærkere som blæren , en ballon-lignende organ , udvider til at holde mere urin . En overaktiv blære kan medføre pludselige opfordrer til at urinere , men så igen , så kan nervøsitet . Ængstelighed følt før en jobsamtale eller offentlige taler kan give følelsen af, at en tur på toilettet , er nødvendigt, også selv om blæren blev tømt minutter tidligere . Chancerne er , du ikke helt tømme blæren i løbet af det tidligere toilet tur . Der er nogle ting, du kan gøre for at hjælpe løslade alle urinen i blæren .
1
Læn dig forover , når du tisse til at lægge pres mod blæren . til at hjælpe komprimere det .
2 .
Tag dybe indåndinger og prøv at slappe af , så sphincters muskler , de muskler, der fungerer som en ventil for blæren , vil slappe af , så urinen at frigive .

3 .
efter toiletbesøg , stå , vride eller gå rundt i 1 til 2 minutter og derefter prøve tisser igen . Gentagne gange lean eller rock frem og tilbage oprejst , når du tisse eller forsøge at tisse .
4 .
Hvis du ikke kan tisse , vende vand på ved vasken og vende tilbage til toilettet . Den amerikanske Kongres Obstetrikere og Gynækologer ( blandt mange andre medicinske hjemmesider ) sige, at for kvinder , kan lyden af rindende vand hjælpe dem med at tisse .

gode råd og advarsler • Prøv " Mind over matter " tilgang . Ifølge National Institutes of Health , kan en sund blære holde to kopper urin komfortabelt i to til fem timer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------