Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan forbedre synet

   Et godt syn er en gave , som ikke bør tages for givet . Syn er afgørende for den samlede trivsel . Der er mange måder at forbedre synet . Her er hvordan man kan forbedre synet
1 .
Undgå ekstreme temperaturer for at forbedre synet . Enhver radikal vejr temperaturen i varme eller kolde kategori er potentielt skadelige for øjnene , på nethinden , linsen , iris og syn i almindelighed . Prøv at undgå at gå udenfor , når det er enten meget varmt eller koldt .
2 .
For at undgå vanskelige vejrforhold bidrage til at forbedre dit syn . Ekstreme vejrforhold , herunder vind , regn , sne , is , hagl eller ekstreme luftfugtighed er potentielt sårende for øjne og for synet . Det er bedst at bo i kontrollerede vejrforhold for at forbedre synet .

3 .
Undgå brug af kemikalier, giftige stoffer eller lignende stoffer til at forbedre synet . De fleste udenlandske , menneskeskabte kemikalier er skadelige for øjnene og for synet . Disse vil omfatte rengøringsmidler , personlig pleje agenter ( hårspray , parfume , deodorant , osv ) , insektbekæmpelsesmidler , pesticider og lignende.
4 .
Brug kvalitet briller og solbriller til at forbedre synet . Undgå ekstreme lys og sollys for at bevare din samlede syn . Udnyt fuld beskyttelsesdragt solbriller for at undgå øjenskader .
5 .

Læs i moderation for at forbedre synet . Og undgå at læse med småt på alle tidspunkter. Læsning , der overstiger kan medføre tab af nogle aspekter af den normale syn . Læs derfor moderat og kan ikke læse indhold, der er med mindre typer .
6 .
Masser blidt dine øjenlåg og øjne til at forbedre synet . Nøgleordet her er forsigtigt . Brug fingerspidserne til meget let stimulere dine øjne , og dermed slappe øjenlåg , musklerne omkring øjnene , de forskellige komponenter i øjnene , og stimulerende blodgennemstrømningen omkring øjnene og panden område . Gøre dette én gang om dagen max .
7 .
Forkæl dine øjne som enhver anden del af kroppen til at forbedre synet . Motion og kost er nyttige for synet og er en del af et komplet program til forbedring af synet . Øjnene, ligesom alle andre dele af kroppen , drage fordel af en sund kost og ordentlig motion .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------