Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan købe i håndkøb læsebriller

   Selv de , der har været heldige nok til at blive i stand til at se klart uden hjælp fra briller fra barndommen til voksenalderen , med tiden vil få brug for hjælp fra recept linser til at læse , at småt . Ja , dagen ankommer når vi har brug for at holde den pågældende bog længere og længere fra vores ansigt for at kunne læse dens indhold .
Hvis det efter en øjenundersøgelse , din Øjenlæge konkluderer , at du kun har brug for lidt hjælp til læsning, og dine øjne er i øvrigt raske , kan du ønsker at købe i håndkøb læsebriller-et billigere alternativ til at købe briller på en " i omkring en time " forhandler . .
Denne artikel giver råd om hvor man kan finde billige læsebriller og hvordan man kan afgøre , hvad linsen styrke er bedst for dig
1 .
Gå til alle stof butik eller stormagasin , hvor over the counter læsebriller sælges . Det betyder ikke noget for dette skridt , som rammer ser godt ud på dig , du er bare at finde ud af objektivet styrke , du har brug for nu .
Snup en roman , et magasin eller element med en etiket med småt .
2 .
Prøv på et par briller , der læser + 0,75 på objektivet eller pakke . Husk , tiltrækningskraft briller betyder ikke noget endnu .
Hold bogen eller etiketten på en komfortabel afstand til dig ( den afstand , du er vant til at for læsning ) . Kan du læse de trykte uden at holde det længere væk fra dit ansigt ? Hvis ikke , kan du prøve den næste styrke , hvilket er 1,00 . Husk at holde print på en komfortabel læseafstand for dig, behøver ikke justere afstanden i bogen . Den næste styrke er 1,25 , så +1. 50 . . . op til 3,00 . Husk , start med + 0,75 , tilføjer 0,25 hver gang . Må ikke gå med en stærkere recept , end du egentlig har brug for som dine øjne vil blive vant til den styrke , du vælger .

3 .
Når du har fundet linsen styrke , du har brug for , er du klar til at vælge et par briller , der ser pæn , og pasform og føle sig godt tilpas . Prøv om de forskellige rammer til rådighed med din rigtige recept . Hvis intet appellerer til dig , er der masser af steder at købe i håndkøb læsebriller . Tjek andre butikker eller tjekke online .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------