Position: sygdoms > infektion >

nemme måder at få en splint ud

   Hud kan blive smittet , hvis en splint er tilbage under det alt for længe. I dette tilfælde skal du kontakte en læge for at få en splint fjernet professionelt . Hvis splint er endnu ikke blevet smittet , men der er en række nemme metoder , som du kan fjerne det hurtigt og uden megen smerte .

Anvend Is


Anvend is til det område , hvor Splint er indlejret . Dette vil hjælpe følelsesløs på huden , før du bruger noget til at udpakke Splint . Ikke blot vil denne taktik at gøre en splint fjernet mindre smertefuld , men det vil også stramme huden op nok til at gøre udvinding lettere .

Soak området


Nyd det område , hvor splinten ligger forud for udsendelse . For eksempel for en splint i fingeren blød hånd i varmt vand eller vente og tage splinten ud efter et bad . Blødgøring huden op på denne måde kan gøre det lettere at udtrække en splint fra huden , især når en splint bliver særdeles stædig .

Needle Metode


For små splinter , skal du bruge en steriliseret synål . Tør nålen ned med en spritserviet eller koge det i vand før brug . Skub nålen i den yderste lag af huden, hvor Splinter er placeret , og trække op til at bryde huden og eksponere Splint . Når en splint 's tip er udsat , skal du bruge et par almindelige pincetter til at forstå og fjerne det . Anvende antibiotisk salve og en selvklæbende bandage til området , hvis det er nødvendigt.

Hydrogenperoxid

Anvend brintoverilte til huden med en ren vatpind og lad det sidde i flere minutter . I mange tilfælde vil hydrogenperoxid tillade Splinter, at arbejde sig ud. Hydrogenperoxid vil også hjælpe sterilisere sår ved at trække enhver bakterier .

pincet

Brug en pincet , hvis Splint ikke er helt integreret i huden , og der er nok af det eksponerede at det kan være let greb . Hvis der ikke er nok Splinter gratis for at gribe med en pincet , kan splint afbryde eller nægte at komme ud . Stædig splinter og pincetter ikke går godt sammen , og andre metoder til udsendelse bør forsøges .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------