Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på Chagas sygdom

   Årsagen til Chagas sygdom er en infektion med parasitten trypanosoma cruzi , som findes i fæces i reduviid bugs . De insekter findes i landdistrikterne i Central- og Sydamerika og Mexico . Bid fra bug tillader parasitten skal ind i kroppen og formere sig. Patienter med Chagas sygdom oplever tre stadier af sygdommen .

akutte symptomer


Akutte symptomer på Chagas sygdom forekommer umiddelbart efter infektion og kan vare i uger eller måneder . Symptomerne er milde , men behandlingen er afgørende i denne fase at forhindre alvorlige symptomer i den kroniske fase af sygdommen . Bid område kan være hævet . Infektion kan forekomme i bidsår , eller når patienten gnider afføring fra reduviid fejl i øjnene eller et åbent sår . Symptomerne omfatter feber , kvalme , body ømhed , hovedpine , diarré , opkastning og træthed . Patienter med en øget risiko for Chagas sygdom bør testes for at afgøre , om den parasit er til stede i blodet . Symptomerne kan gå væk på egen hånd , men behandling for at dræbe parasitten er afgørende for at forebygge alvorlige komplikationer i den kroniske fase af sygdommen .

remission


Efter den akutte fase af Chagas sygdom , patienter oplever en fase med remission uden symptomer . Eftergivelse kan vare så længe som 20 år uden symptomer før den kroniske fase begynder .

Kronisk Stage Symptomer


I kroniske fase af Chagas sygdom , er det ikke længere er muligt at behandle den betingelse ved at dræbe parasitten . I stedet lægerne behandler symptomerne på sygdommen. Symptomerne på kronisk fase Chagas sygdom omfatter uregelmæssig hjerterytme , forstoppelse og mavesmerter , forstørret spiserør , kongestiv hjerteinsufficiens , forstørret hjerte og hjertestop . Mens nogle patienter oplever disse symptomer mange år efter en infektion med trypanosoma cruzi parasitten , nogle patienter aldrig oplever kroniske symptomer . Læger kan bruge enheder til at regulere hjerterytmen , eller en hjertetransplantation kan være nødvendigt , ifølge Mayo Clinic .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------