Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på Menkes sygdom

   Menkes sygdom opstår i babyer og skyldes et gen , der påvirker metabolismen af kobber i kroppen , ifølge National Institute of Neurologiske og slagtilfælde . Spædbørn med den betingelse , må ikke vise tegn og symptomer straks . Babyer kan udvikle sig normalt i de første uger af livet .

Kinky Hair


En af de mest synlige tegn på sygdommen er det usædvanlige farve og tekstur i håret . Menkes Sygdom forårsager hår til at være farven af stål eller ikke har nogen farve overhovedet . Teksturen af håret er kinky og har tendens til at bryde nemt .

Kramper


Babyer med Menkes sygdom oplever ofte anfald . Sygdommen forårsager degeneration af grå materie i hjernen . Tidlig påvisning af Menkes er vanskeligt , fordi symptomerne ikke åbenbart med det samme. Symptomerne på sygdommen kan også være hårfin, ifølge National Institute of Neurologiske og streg .

manglende trivsel


Spædbørn med Menkes sygdom ikke vokse og trives , når symptomerne begynder at manifestere sig. Udviklingsmæssige kompetencer opnået i de første levemåneder, som er gået tabt godt . Muskeltonus forværres med Menkes sygdom .

Prognosen for børn med Menkes sygdom er dyster . Børn normalt ikke overlever forbi de første 10 år af livet , og mange lever ikke efter det første år af livet . Behandling ikke begynde tidligt nok til at gøre en mærkbar forskel i prognosen for Menkes sygdom .

Osteoporose

Svækkelse af knoglerne er almindeligt hos børn med Menkes sygdom , ifølge National Institute of Neurologiske og slagtilfælde . Osteoporose kan forårsage brud på knogler hos børn med sygdommen .

blokerede arterier

Den arterier i hjernen bliver blokeret , hvilket kan få dem til at briste hos børn med Menkes sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------