Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på kronisk leversvigt

   Leversvigt er en livstruende tilstand , som skal behandles straks . Akut leversvigt sker hurtigt og kan være resultatet af en overdosis eller indtage giftige materialer . Kronisk leversvigt sker over tid som funktion af orglet gradvist forringes . Leversygdom , der fører til svigt af det organ ikke producerer mærkbare symptomer i mange tilfælde , ifølge den amerikanske Academy of Family Physicians .

Træthed


Træthed er et symptom , der opstår i de tidlige stadier af leversvigt . Leversvigt begynder med ardannelse i orgel og et tab af funktion . De tidlige stadier af leversvigt kan være svært at diagnosticere , fordi de tidlige symptomer , som træthed , kan tilskrives en anden årsag eller tilstand .

Kvalme


Kvalme og et tab af appetit er et tidligt stadium symptom på leveren fiasko, ifølge den amerikanske Lever Foundation . Leversvigt i de tidlige faser er en nødsituation og kræver øjeblikkelig lægehjælp .

Diarré


Diarré forekommer i de tidlige stadier af leversvigt , ifølge Methodsofhealing. com .

Gulsot

Gulsot er en gulfarvning af hud og øjne af patienter med leversygdom . Kronisk leversvigt kan forekomme i mange år , før leveren mister enhver funktion . Koncentrationen af bilirubin i blodet forårsager den gule udseende øjne og hud .

mave Hævelse

Vand hober sig op i underlivet hos patienter med kronisk leversvigt og får maven til at svulme op . Patienterne kan også opleve hævelser i benene , da leveren mister funktionen .

Blødning

Sygdomme patienter bløder og får blå mærker lettere , ifølge den amerikanske Lever Foundation .

mental forvirring

Mental forvirring opstår , når som toksiner bygget i hjernen . Dette kan også forårsage dårlig koncentration og søvnighed . Patienterne i denne fase af kronisk leversvigt har en øget risiko for koma og død . Behandling under de sene stadier af kronisk leversvigt kan omfatte en levertransplantation eller læger kan forsøge at gemme eventuelle fungere del af leveren , ifølge den amerikanske Lever Foundation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------