Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på salmonella i sår

   Salmonella er en bakterie , der sommetider kan forårsage alvorlig infektion hos mennesker . Mayo Clinic rapporter om, at der er mere end 2000 sorter af salmonella i eksistens , men kun en halv snes dele af det udgøre en trussel for mennesker . Salmonella findes hyppigst i fødevarer-forgiftninger , hvor det kan føre til gastroenteritis , men det kan også forårsage tyfus i nogle tilfælde . Hvis salmonella inficerer et åbent sår , kan symptomerne være farligt , og såret har brug for øjeblikkelig behandling .

Feber


Feber og influenzalignende symptomer kan starte inden for en time et sår blive smittet med salmonella . Patentets kropstemperatur vil stige som kroppen forsøger at skylle ud ny infektion , og alvorlig betændelse kan medføre . Patienten kan opleve en hovedpine i forhold til influenza-lignende symptomer , og svimmelhed kan føre så godt. Ledsmerter er hyppige i forhold til feber så godt, og patienten kan begynde med enten varmt eller kuldeperioder og voldsomme svedeture .

Hoste


Når salmonella inficerer et åbent sår , kan patienten udvikle en svær hoste og åndenød meget hurtigt, som bakterierne spredes i kroppen via blodbanen . Lungerne kan blive betændte , og hoste kan producere en tyk slim som kroppen forsøger at fange bakterier og bortvise den fra kroppen .

Kvalme


Kvalme og opkastning er begge hyppige bivirkninger af en sårinfektion , og salmonella kan medføre disse symptomer inden for de første par timer , eller det kan lejlighedsvis være forsinket i op til 48 timer. Kvalme kan forekomme , om der er noget i patientens mave eller ej. Kvalme og opkastninger kan sidste 3 til 5 dage og kan blive mere alvorlige , hvis antibiotika ikke administreres tidligt i infektionen .

mental forvirring

En mere alvorlig symptom , som kan komme fra en salmonella- sår infektion, hvis den ikke behandles effektivt mental forvirring , rysten , Parkinson's-type symptomer og svært ved at lære . Disse symptomer kan forekomme uger efter den første sårinfektion og få mere alvorlige som hjernen bliver betændte og hjernebarken lider skade som følge heraf.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------