Position: sygdoms > infektion >

College & børn med ADHD

   Kids påvirket med ADHD ( Attention Deficit Hyperactivity Disorder ) står over for udfordringer, idet de bevæger sig igennem skolen og ind i college . Børn med ADHD kan have vanskeligere at tilpasse sig college liv og den øgede faglige krav . Universitetsstuderende med ADHD bør søge hjælp , hvis og når de bliver overvældet

Betydning


Ifølge AdditudeMag. com , en nylig Mayo Clinic undersøgelsen viste, at ADHD rammer omkring 7 . 5 procent af befolkningen .

Ressourcer


Næsten alle universitetsområder har et handicap kontor , der hjælper studerende med ADHD og andre indlæringsvanskeligheder .

Tilmelding til klasse


Vælg klasser omhyggeligt for at undgå at blive overvældet . Desuden kan det være nyttigt at registrere en eller to flere klasser end du rent faktisk har til hensigt at træffe , så du kan slippe klasser, som du har sværest med . Vær opmærksom på cutoff datoer for at smide klasser , således at klasser , der bliver overvældende kan være faldet uden straf .

Brug en Planner

Brug en planlægning kalender til at spore opgaver og forfaldsdatoer . Sørg for at henvise til planlæggeren dagligt for at bo på toppen af tidsfrister .

Medicin

College studerende med ADHD kan kræve medicin , såsom stimulanser , for at kontrollere symptomer på ADHD .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------