Position: sygdoms > infektion >

Derfor check in & o på en diabetiker

   I O er en forkortelse for Indgange udgange , med andre ord , en patients input ( mad og væske ) og hendes udgange ( urin , afføring , opkast ) måling . Mens jeg O gælder for mange typer patienter , der er særlige grunde, jeg O er vigtigt for diabetikere

Du skal bruge: .
Is
Ren gaze .
Vandtæt pose .
Skinne .

Dehydrering


overskydende produktion i forhold til input kan tyde på dehydrering , som kan føre til højere blodsukker . I dette tilfælde bør dehydrering behandles så hurtigt som muligt og insulinniveau overvåges nøje . Hvis overskydende insulin gives som svar på de højere blodsukkerniveauet uden at opdage tilstedeværelsen af dehydrering , kan for meget insulin skal administreres , hvilket fører til hypoglykæmi .

Vægt Udsving


Initial insulin doser for nyligt diagnosticerede diabetikere er baseret på vid udstrækning på i vægt . Sporing I O kan give et mere præcist billede af en patients sandt vægt ved at lade lægerne til at fratrække vægten af de seneste input .

Hjertesygdom


Diabetikere har øget risiko for hjertesygdomme , og overskydende væske /elektrolyt gevinster kan være tegn på kongestiv hjerteinsufficiens , lungeødem , eller dårlig hjertefunktion funktion niveauer .

Nyresygdom

Øget væske gevinster , eller overhydrering , kan også være et tegn på tidlig nyresvigt , hvor patienter med diabetes er også en øget risiko .

Overdreven Output og faldt insulin behov

Insulin administreres i særlige doser i forhold til den forbrugte mængde af kulhydrater . Hvis , at fødevarer ikke er fuldt absorberet-for eksempel hvis patienten kaster op-enten insulindosis skal justeres ned, eller supplerende glukose skal administreres for at undgå en hændelse af alvorlig hypoglykæmi ( lavt blodsukker ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------