Position: sygdoms > infektion >

Hvorfor er cosopt øjendråber , der anvendes til lav spænding glaukom ?

   Glaukom er en sygdom , der resulterer i tab af væv , der udgør synsnerven , der bærer visuel information til hjernen . Dette er ofte forbundet med forhøjet tryk i øjet , men nogle mennesker kan udvikle grøn stær uden at have målinger af forhøjet tryk i øjet . Denne type af glaukom er kendt som lav-spænding eller normale spænding glaukom

Glaukom


Glaukom har mange former . Nogle glaucomas resultat , mens afløbssystemet i øjet er stadig åben . Disse former er kendt som åbenvinklet glaucomas . Nogle glaucomas skyldes afløbssystemet i øjet lukning , og er kendt som lukket vinkel glaucomas . Lav-spænding glaukom er en åben glaukom .

Måling trykket i øjet


Din øjenlæge kan måle dit tryk i øjet ved hjælp af en af flere forskellige metoder , såsom ikke-kontakt tonometri ( også kendt som luften puff test ) eller Goldmann tonometri , som bruger en blå- filtreret lys samt gule fluorescein dråber i øjet .

Behandling


Hvis trykket i øjet er aldrig målt på et højere end normalt niveau , men synsnerven stadig viser tegn på skader fra grøn stær , er sygdommen defineret som lav-spænding glaukom . . Low- spænding glaukom er stadig behandles på samme måde som alle glaucomas , som er ved yderligere at reducere trykket i øjet

Cosopt

Cosopt er en tryk- sænkning eyedrop , der indeholder to aktive ingredienser : en beta navngivet blokker timolol og en carboanhydrasehæmmer opkaldt dorzolamid . Disse ingredienser virker ved separate mekanismer til at mindske produktionen af væske inde i øjet .

Overvejelser

Hvis dine øjne læge har diagnosticeret dig med glaukom , vil han gerne se dig jævnligt at måle trykket i øjet samt udføre andre test af sygdomsprogression . Reduktion af trykket i øjet , selv hos mennesker med lav-spænding glaukom , er en gennemprøvet metode til at mindske progression af sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------