Position: sygdoms > infektion >

Priory tråd vene fjernelse

   Tråd vener , også kendt som karsprængninger , vises direkte under hudens overflade som udspilede røde og blå blodkar i ansigtet eller ben . Arvelighed er den primære årsag til karsprængninger , idet kvinder er mere modtagelige for at have dem . Pubertet, graviditet , er p- piller og overgangsalder også medvirkende faktorer samt aldring , skader og erhverv , som indebærer en betydelig mængde af stående . Selvom grimme generelt disse vener har ikke ledsagende symptomer

scleroserende


The Priory Hospital , der ligger i Birmingham , Det Forenede Kongerige , er en del af BMI Healthcare . Skleroterapi , der udføres på Priory , fjerner karsprængninger som en ambulant kosmetisk procedure ikke kræver anæstesi. Medicin sprøjtes ind i venerne irriterer deres foring , hvilket venerne til at kollapse . Ifølge BMI Healthcare , under tråd vene udsendelsesprocedurer væggene i venerne bliver smeltet sammen for at forhindre blodgennemstrømning . Kroppen automatisk opløses og absorberer ikke- funktionelle årer .

scleroserende giver resultater i en eller flere sessioner , afhængig af antallet af vener stede i det behandlede område . Afslutning af optagelsen processen tager et par uger . Hvis blå mærker sker, bør det stilne af inden for en til to uger med pigmentering fading over en periode på et par måneder .

bivirkninger efter denne procedure , f. eks , ømhed, hævelse og blå mærker , ikke griber ind en hurtig tilbagevenden til din normale rutine . Følgende tråd blodåre udsendelse, en fugtighedscreme brug i det behandlede område og undgå sollys for , hvor længe angivet af Deres læge .

Laserbehandling


Laserbehandling , optrådte også på Priory , fjerner tråd vener ved opvarmning af væggene i venerne med en laser , indtil de opløses. Laseren trænger ind i huden og bryder op venerne , får dem til at blive absorberet og forsvinder inden for en periode på nogle uger til flere måneder . Denne behandling , der anvendes i forbindelse med et aktuelt bedøvelse til følelsesløs målområdet , virker godt på små vener i benene og i ansigtet , efter Skin Laser Kirurgi Specialister .

En mild bivirkning efter laser tråd vene fjernelse er blå mærker , at der kun varer et par dage . Anvendelse af en cool komprimere letter ubehag. Du er i stand til at vende tilbage til normale aktiviteter umiddelbart efter denne procedure . Tal med din læge , før proceduren for yderligere oplysninger om mængden af blå mærker at forvente og muligheden for yderligere risici .

Yderligere Vein Problemer


Ifølge Skin Laser Kirurgi Specialister , ekstra vene problemer behandles med laserterapi omfatter brudt fartøjer , rosacea , portvin pletter og modermærker .

Phlebectomy

Selvom det ikke er forbundet med The Priory Hospital , Hud Laser Kirurgi Specialister beskriver en yderligere behandling metode kaldet ambulant phlebectomy til fjernelse af store åreknuder og karsprængninger for store til de ovenfor beskrevne procedurer . Udføres i lægens kontor under lokalbedøvelse , indebærer denne procedure gør meget små snit til at tillade fjernelse af venen i sektioner , ifølge Vein Directory . De påpeger endvidere, at fjernelsen af venen forhindrer den i at opstå. Iført kompressionsstrømper efter proceduren letter healing og hjælper med at lindre bivirkningerne af hævelser og blå mærker . Du kan forvente at genoptage rutinemæssige aktiviteter med det samme, men skal der være mindst 1-2 uger før du laver nogen løfter eller deltage i anstrengende øvelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------