Position: sygdoms > infektion >

beta celletumorer

   Betacellernes tumorer , også ofte kaldet insulinom eller bugspytkirtlen insulin-producerende tumorer , er som regel godartede neoplasmer eller unormale , ikke-spredning , masser af væv , der vokser i bugspytkirtlen , specielt i betaceller i bugspytkirtlen . Beta celler er ansvarlige for at producere insulin i kroppen , et enzym , der nedbryder sukker i maden

Du skal bruge: .
Is
Ren gaze .
Vandtæt pose .
Skinne .

Behavior


En svulst , ifølge National Cancer Institute , er et resultat af overdreven cellevækst . Det er " en masse af væv , der resultaterne, når cellerne deler sig mere end de burde eller ikke dø , når de burde. " Derfor en beta celle tumor er resultatet af et for stort antal af betaceller , i modsætning til en anden slags celle , i bugspytkirtlen , og den karakteristiske adfærd sådan en tumor er blot at producere overskud insulin .

Symptomer


Det primære symptom på beta -celle tumorer er hypoglykæmi , eller lavt blodsukker . Dette er resultatet af at have for meget insulin i kroppen , fordøje blodsukker , som et resultat af den overskydende insulin produceres af de celler i tumor . Hypoglykæmi kan være præget af mental forvirring , svaghed , træthed og kramper samt fasteblodsukkeret , der er unormalt lave .

Lokalisering


Beta -celle tumorer er placeret i kroppen via CT- scanninger , som kan give tværs tværsnitsareal synspunkter i bugspytkirtlen , hvilket gør det nemmere at finde usædvanlige vækster i orglet end med traditionelle x-stråler . En ultralydsscanning kan også bruges til at lokalisere en eventuel tumor , da det kan afsløre ikke kun strukturen i et organ , men også dens bevægelse og blodgennemstrømningen .

Behandling og Management

Beta -celle tumorer er sædvanligvis behandles ved først at behandle hypoglykæmi , hvilket indebærer administration glucose eller glucose -holdige fødevarer . Tumor , hvis det er muligt , vil derefter blive fjernes kirurgisk . Hvis operation er ineffektiv eller skal blive forsinket , vil betingelsen blive forvaltet gennem medicinsk behandling bestående af administration af diazoxid , octreotid og et diuretikum . Disse har alle den virkning at sænke insulin niveauet i kroppen .

funktioner

Beta celletumorer er den mest almindelige type af pancreas tumor , som hovedsagelig findes i hverken mænd eller kvinder , men har en tendens til at blive vist i voksne snarere end børn . De fleste af disse tumorer er mindre end 1,5 cm i størrelse og vises enkeltvis.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------