Position: sygdoms > infektion >

dyspraksi symptomer hos teenagedrenge

   dyspraksi er en neurologisk lidelse , der påvirker , hvordan folk tilegne sig nye færdigheder eller udføre de færdigheder, de allerede har lært . Det kan forekomme hos mennesker i alle aldre og påvirker alle forskelligt, afhængigt dyspraxiausa. org . Verdenssundhedsorganisationen siger, at det påvirker seks procent af alle børn .

Bevægelse og koordinering


Teenage drenge med dyspraksi kan have problemer med at dyrke sport , fordi løb, fangst eller sparke en bold kan være vanskeligt . Desuden kan deres motorik blive berørt , og de kunne finde det vanskeligt at skrive eller bruge en kniv og gaffel , ifølge dyspraksi instituttet .

koncentration og indlæring


En dårlig opmærksomhed span er endnu et symptom på dyspraxi i teenage drenge . De måtte have brug repitition og opmuntring til at lære nye færdigheder . Skole kan være særligt svært for teenagere med dyspraksi , fordi fokus kan være yderst vanskeligt.

sociale problemer


Både teenage drenge og piger med dyspraksi har ofte sociale problemer , fordi de modne langsommere end deres jævnaldrende . Den teen med dyspraksi ofte indser han er anderledes og kan være forstyrrende i skolen som et resultat . Holde op med sin jævnaldrende i junior high og high school vil være vanskeligt , og teen har høj risiko for at blive isoleret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------