Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler serotonin syndrom

   Serotonin syndrom er en farlig lægemiddelreaktion lidelse , der ofte er på grund af overdreven narkotika . Symptomerne på serotoninsyndrom kan være alt fra harmløse til fatal . I mange tilfælde er det imidlertid meget livstruende . Derfor vide hvordan man behandler dette farlige er meget vigtigt. Følgende viser metoder til behandling af serotonin lidelse
1 .
Kig efter symptomer på serotoninsyndrom . Det er vigtigt at kigge efter symptomerne til at afgøre, om du lider af det . Symptomerne er normalt , øget hjertefrekvens , forvirring og hovedpine . Hvis situationen er alvorlig eller dødbringende , symptomer på høj feber , periodisk puls , og hyppige bevidstløshed er fælles .
2 .
Undgå at tage for store narkotika . Der er stoffer , der forårsager en farlig stigning i serotonin -niveauet. Undgå at kombinere medicinsk medicin for at forebygge serotonin syndrom. Kombinationen af mange medicinske stoffer på én gang er en af de førende årsager til denne lidelse . Undgå at tage overdoser af medicin, der øger serotonin niveauet .

3 .
Kom i kontakt med din kontakt med din læge , og forklare dit problem . Spørg for en eventuel behandling af serotonin syndrom.
4 .
Start i behandling for serotoninsyndrom at komme sig. Lægerne vil sandsynligvis bruge serotonin -hæmmere og muskelafslappende midler til at lindre symptomerne forårsaget syndrom .
5 .

Tillad dig selv at komme sig. Afhængigt af sværhedsgraden af serotonin syndrom , kan det tage mellem en uge til en måned for kroppen til helt at komme sig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------