Position: sygdoms > infektion >

hvordan man bruger naturlige midler til at helbrede eksem

   Der er mange årsager til eksem , men der er ikke nogen kendte ensomme årsager . Læger har knyttet mange årsager til eksem og hvert enkelt tilfælde er anderledes. Kurere hudinfektion kan være lidt svært , især når medicinen ordineret af en læge kan være dyrt . Men der er forskellige metoder, der kan bidrage til at lette den kløe og klare det op . Naturlige Løsning bistand kan være omkostningseffektiv , og fungerer godt imod flare-ups

Du skal bruge:
gurkemeje , olivenolie , eksem creme
. .


1 .

Find årsagen . Som for at finde de dybereliggende årsager , er der flere ting, du kan kigge efter i dit hjem eller på kontoret . Irriterende stoffer og kemikalier såsom pesticider , sæber , kunne shampoo , hårfarve , og salver være en årsag . Nogle mennesker har ukendte allergiske reaktioner på forskellige lotion , cremer og kemikalier , og dette bør undersøges . En af de hurtigste måder at modregne et udbrud af denne hud lidelse er at bruge kemikalier uden handsker og derefter ridse eksponeret hud . Dette er en bevægelse , der tilsyneladende er relativt nemt at få øje på , men når du arbejder eller rengøring , kan en simpel ridse være spores til efter områder blive inficeret . En anden årsag kunne være en ændring i luftfugtighed og temperatur samt allergi . Kroppen har forskellige måder at håndtere allergi og den fælles nysen , røde øjne , og hoste er ikke altid den måde, hvorpå kroppen tilbud allergiske reaktioner . Kostændringer kan også udløse udbrud , hvilket er hvorfor det er vigtigt at sørge for at spise en varieret kost og være opmærksom på eventuelle nye elementer , som du måske har indtaget i fortiden.
2 .
Frugt og grøntsager . Ved at spise frugt og grøntsager, du vil være et skridt foran . Frugt og grøntsager er fulde af vitaminer , mineraler og anti-oxidanter , som er vigtige for en sund hud og styrke immunsystemet . Det kan være værd at tænke over at købe økologiske varer for at undgå potentielt skadelig insekticider og herbicider , der kan udløse eksem .
3 .
probiotika. Probiotika indeholder levende bakterier , der menes at være sundt for fordøjelsessystemet . Deres anvendelse øger antallet af venlige bakterier i tarmene og kan reducere allergiske reaktioner ved at forbedre fordøjelsen . Overforbrug af antibiotika , udsættelse for forurening , dårlig kost og stress er nogle af de faktorer, der kan reducere niveauet af disse gavnlige bakterier . Hvis du har dårlig tarm mikrofloraen , kan du blive udsat for symptomer som diarré , irritabel tyktarm , gær infektioner og forstoppelse . Flere undersøgelser har vist, at probiotika er effektive til behandling atopisk dermatitis .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------