Position: sygdoms > infektion >

hvordan man bruger st .

   St. John 's Wort er en plan, der er kendt i mange områder som Klamath ukrudt eller Tipton 's Weed . Det er sagt , er denne plante det meste bare for at være en ukrudtsplante og en plage på de steder vokser . Alligevel har St. John 's Wort blevet brugt som en naturlig afhjælpe for hundreder af år .
I Tyskland , St. John 's Wort er ordinere til patienter oplever milde symptomer på depression , især børn . Selv om det ikke gives til patienter i en recept form i USA , kan man stadig gå til deres lokale stof butik og købe en flaske St. John 's Wort . Det er generelt billigt . For eksempel bør du forvente at betale omkring $ 13 for en 1-2 måneders forsyning af tillægget
1
Find God St. John 's Wort
Der er mange steder online , hvor du kan købe St. John 's Wort . Du kan også købe det fysisk i en købmand eller narkotika butik . Uanset hvor du køber den, bør du være i stand til at finde den . Du vil sikkert gerne finde en type , at du tager en pille tre gange dagligt . Dette er den mest bekvemme for alle St. John 's Wort .
Mærket generelt betyder ikke noget. Så længe de aktive ingredienser er det samme , vil hvert mærke være den samme , så bare kigge efter en brand , der virker for dig med den rette mængde dosis .
2 .
Sådan Tag St. John 's Wort
Næsten alle kosttilskud rådgive brugeren til at tage det tre gange om dagen med vand . Der er ikke meget over , at du behøver at vide om at tage St. John 's Wort . Bare vær sikker på , at de aldrig springe en dosis ellers dine følelser af depression vil aldrig få det bedre . Hvis du har problemer , så sørg for at få en ugentlig pille sag , og fylde det, så du husker at tage din St. John 's Wort .

3 .
Hvor lang tid før det virker ?

Generelt , vil du nødt til at tage St. John 's Wort i seks uger, før du ender ser bedre tegn på depression . Efter de seks uger er gået, skal du fortsætte med at tage det for at holde dig det godt . Selv om det ikke virker umiddelbart ligesom andre anti-depressiva , har det ikke de negative virkninger , som mange konventionelle medicin gør, så vil du føle lyst , vågent og glade , mens De tager St. John 's Wort .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------