Position: sygdoms > infektion >

hvordan man får det bedste lindring fra plantar fasciitis eller hælspore smerter ved at strække .

  Har tilbagevendende smerter i hælen af din mund fra plantar fasciitis af hælspore ? her er nogle grundlæggende ting, der kan gøres for at lindre smerten
1
STRETCH 1 : . Udstrækning er den mest effektive måde at lindre smerter fra disse lidelser på en dag til dag basis . Jeg har konstateret, at daglig udspænding af hælen drastisk har reduceret min morgen smerter og har fjernet behovet for at hvile og stoppe aktiviteter på grund af kroniske smerter .
Den bedste strækning , jeg har fundet , er det Lunge STRETCH . Dette arbejde kan udføres ved at holde den ene fod som fladt på gulvet som muligt , og samtidig udvide det andet ben så langt fremme som muligt, som hvis du kører . Derefter med det meste af din vægt på din ryg lad fokuserer vægten mod tæerne af den bageste fod , bør du føle en stor strækning i hælen !
Gør dette en særlig hver morgen og aften , og du vil føle . så meget bedre
2
STRETCH 2 : . Tag plads på gulvet og læg en kort håndklæde i bunden af din mund , så at 2 hænder er sensationsprægede håndklædet i ringen og dit ben er strakt ud foran dig . Brug håndklæder til at trække din fod imod dig , bør du føle en dejlig strækning i det berørte område . Hold strækket i 25 sekunder, og kontakten fødder . Gentag 3 gange på hver side , hver morgen . Træk ikke for hårdt , som du kun ønsker at lindre smerter og ikke skade dig selv . Er disse et par gange om dagen for at forbedre fleksibiliteten

3
STRETCH 3 : . Med ryggen til en væg og dine ben placeret omkring 6 inches foran dig , trækker dine tæer opad mod din hage og hold i 10 sekunder . Gentag dette 4 gange på hver fod . En lignende stræk kan udføres i seng ved bare fladt på ryggen og løfte tæerne mod din hage . dette er den bedste jeg føler , fordi det giver den bedste strækning før de går på vågeblus og er den nemmeste at udføre .

gode råd og advarsler


 • Jeg er ikke læge , men jeg har været der beskæftiger sig med denne lidelse i årevis og som en atlet , der ikke har sygesikring , jeg har fundet et par effektive måder at behandle smerter og stivhed .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------