Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan frigøre spændinger i nakken

  Kroniske nakke spændinger og de ledsagende nakke og skulder smerter er desværre almindelige i dagens skrivebord-bundet arbejdsstyrke . Når de søger kroniske nakke smertelindring mange henvende sig til narkotika eller kiropraktisk behandling , som begge er mere effektive, hvis partnerskab med daglige , hjemme pleje . Enkle løsninger som almindelig praksis nakkesmerter øvelser kan gå langt i retning af at reducere eller eliminere hvad der kan have syntes som en ustoppelig hals smerte , selv når det er forårsaget af en whiplash skader på halshvirvler

Du skal bruge: .
Et gulv .
10 til 15 minutter om dagen .


1 .

Besøg din læge for at få en præcis diagnose . Uanset om din nakke smerter er en kronisk , skyldes dårlig postural vaner , eller akut , som følge af en skade , halsen er en delikat struktur og skal behandles korrekt for at undgå yderligere skader .
2 .

Brug diagnose til at planlægge din tilgang til nakkesmerter behandling . De spændinger, der hober sig op i nakke og skulder muskler fra den smerte kan forværre den sin fornemmelse , fastholde den cyklus af kroniske nakke ubehag . Regelmæssig kiropraktisk behandlinger kan hjælpe med at løse de spændinger i musklerne , som kan naproxen natrium og ibuprofen . Vær sikker på at have lægens godkendelse og følger den korrekte dosering , når du tager noget medicin .
3 .

Sov med en nakkestøtte pude . Piskesmæld ramte har ofte overbebyrdet ledbånd og muskler i nakken , som gør kontoransatte , der konstant bøjet frem over deres skriveborde . Selvom de er dyre , nakkepuder støtte cervix buen hele natten lang , korrigere placeringen af overbebyrdet væv og bidrage til at afkorte dem .
4 .
4. Arrange dig skrivebord og computer ergonomisk . Position computerskærmen i øjenhøjde , så du ikke behøver at kigge ned . Placer dit tastatur , så dine skuldre er afslappede , dine overarme lige på dine sider og albuerne bøjet i rette vinkler , når dine hænder er på tasterne . Sid med fødderne fladt og hofte bredde fra hinanden , knæene i rette vinkler. Hold ryggen lige , bryst løftede og bruge en lumbal pude til at støtte din lænd .
5 .
Gør strækker sig eller styrke øvelser du får af din læge eller fysioterapeut religiøst . Den eneste grund til at springe nogen er, hvis de forårsager du yderligere smerte . Husk , sommetider læger og fysioterapeuter bruge trial and error , så hvis noget ikke virker for dig , så fortæl dem , og de vil finde en passende erstatning .

6 .
For øjeblikkelig nakkesmerter relief , eller hindre gigt nakkesmerter , skal du gøre følgende enkel og sikker øvelser , 01:59 gange day. Lie på ryggen på gulvet med dit knæ bøjede , fødderne så bredt som dine hofter . Lad knæene hvile sammen og har dine arme ved dine sider , håndfladerne ned . Tag et øjeblik til at slappe musklerne i kroppen , så gulvet for at støtte dig . Træk vejret dybt og langsomt , gennem næsen , hvis muligt.
7 .
Inhale , løft dine arme op og tilbage, indtil ryggen af dine hænder rører gulvet med dine overarme ved dine ører .
Udånder og langsomt bringe armene ned igen af dine sider , der bevæger sig i gang med din ånde . Gentag , bevæger sig bevidst og med afslapning , 6-8 gange .
8 .
dernæst forsigtigt placerer din højre hånd på venstre øre og strække hovedet til højre, indtil du mærker let STRÆK på venstre side af halsen . Træk vejret dybt , således at halsmusklerne at blødgøre , for flere vejrtrækninger . Gentag på den anden side
Når du er færdig , rulle over til din side i en fosterstilling og bruge armene til at hjælpe løfte dig op . De bedste ønsker for at finde nakken afspændingsstræning hurtigt .

gode råd og advarsler


 • Tjek om du kropsholdning flere gange om dagen . Denne enkle handling vil gøre en masse for at hjælpe dig med at holde smerte fri .
 • IKKE gøre nogen strækninger eller øvelser , der forårsager dig smerte . Dette vil gøre din nakke problemer værre .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------