Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan hjælpe med at undgå diabetes

  Mange tilfælde af type 2 -diabetes i USA kan forebygges . Genetik ikke spiller en rolle i din risiko for at udvikle nogle typer af diabetes , men enkle livsstil og kostændringer kan hjælpe med at forhindre eller forsinke diabetes i mange personer med risiko
1 .
Få et tjek . En simpel glukose test vil hjælpe med at bestemme , om du er i risiko for diabetes , eller på randen af at blive diabetiker. Jo tidligere du diagnosticere et potentielt problem , kan de hurtigere skridt gøres for at forhindre eller sinke udviklingen af diabetes . Altid få en check-up med din læge , før der iværksættes en ny sundheds- rutine og arbejde sammen med ham at skræddersy en plan til dine specifikke sundhedsmæssige behov .
2 .
Foretag kostændringer . Sundere spisevaner tilbyder mange fordele , herunder diabetes forebyggelse og en reduktion i kræft og hjerte-kar- problemer . Ifølge den amerikanske Diabetes Association , en kost rig på frisk frugt , fuldkorn og grøntsager er en af de bedste valg , du kan gøre for dit helbred . Derudover erstatte mættet fedt med flere af de " gode " fedtstoffer, der findes i avocado, olivenolie og rapsolie kan medvirke til at sænke kolesterol, som kan blive påvirket af blodsukkerniveauet .

3 .
komme i gang. Motion kan forbedre dit helbred over hele linjen , og hjælper med at forhindre en lang række sundhedsrelaterede problemer, herunder diabetes . American Diabetes Association anbefaler mindst 30 minutter om dagen , fem dage om ugen for aerob aktivitet . Hurtig gang , svømning , cykling eller enhver aktivitet , der får din puls op , tilbyder positive resultater . Hvis du ikke er i stand til at opretholde aktivitet i 30 minutter kontinuerligt , kan du bryde udøvelsen op i 10-minutters intervaller i løbet af dagen , indtil du opbygge udholdenhed .
4 .
Shed vægten . Overvægt øger risikoen for at udvikle type 2 diabetes samt andre sundhedsproblemer. Hvis du har indarbejdet motion og sundere spisevaner ind i din daglige rutine , vil du sandsynligvis kaste den pounds naturligt . Afhængig af din optimale vægt , selv en 10 eller 20- pund vægttab kan væsentligt lavere din diabetes risici . Tal med din læge om en plan for at tabe sig og endnu vigtigere , en plan for at holde vægten off .

gode råd og advarsler • ændringer , du foretager for at undgå diabetes omfatter ikke FAD kostvaner og kortsigtede indsats , men livsstilsændringer.
 • altid tjekke med din læge, før der iværksættes en ny sundheds ordning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------