Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan identificere højre ben smerter

   Hvis du har ret smerter i benene kan det være foruroligende ikke til at forstå, hvad der forårsager det . Der er forskellige årsager til smerter i benene , og du bliver nødt til at besøge din læge for at en ægte diagnose . Her er nogle måder at identificere, hvad der er årsag til smerter i dit højre ben :
1 .
Besøg din almindelige læge ( alment praktiserende ) for at få nogle foreløbige gjort forsøg . Din læge vil sandsynligvis køre nogle blodprøver for at tjekke for sukker niveauer , vitamin B12 , folat , samt kontrollere for tegn på inflammation . De vil sandsynligvis også bestille nogle røntgenbilleder af dit højre ben for at kontrollere tumorer , frakturer , osv.
2 .
Besøg en neurolog for en neurologisk høring. Nerve problemer ofte årsag højre ben smerte samt en række andre smerte symptomer . Disse læger har specialiseret sig i nerve forhold og vil køre nogle mere specialiserede test for at identificere årsagen til dine smerter . De kan bestille electrodiagnostic test ( EMG ) at kontrollere, om nerveskader samt lokale MR 's .

3 .
Besøg en ortopædisk kirurg for at se ryggen skader og nerve impingement hvis neurologen ikke var i stand til at identificere årsagen til din højre ben smerter . De vil tjekke din ryg for frakturer , disk problemer såsom degeneration , Diskusprolaps diske mv
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------