Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan lindre en første grad brænde

  En første grad brænde er en fælles skade , men det er ikke til at sige , at det er smertefri . Faktisk kan det ofte forårsage en masse ubehag , og det bør håndteres med det samme . Læs videre for at opdage , hvordan kan du lindre en første grad brænde

Du skal bruge: .
Antibiotisk salve
Klude .
Isvand .
En spand .

Nogle bandager .


1 .
Fjern straks det berørte område fra en flamme eller varme kilde . Hvis det er kun et første grad brænde derefter slappe af , det er et fælles skade og du vil være i orden .
2 .

Put nogle is og vand i en spand og nyd nogle klude i isvand .
3 .
anvende en af de klude til den del af kroppen er berørt af første grad brænde .
4 .
Put nogle antibiotisk salve på den første grad brænde. Du behøver ikke at gå overbord : en lys som dækker bør gøre fint . Når salven begynder at tørre , skal du fortsætte til næste trin .

5 .
Dæk branden såret med en bandage eller plaster . Sørg for , at det sidder ordentligt fast , da dette kan mindske sandsynligheden for yderligere irritation eller infektion .
6 .
jævnligt overvåge farve og tekstur af første grad brænde . Det er en fælles skade , men der er en chance det kunne blive smittet eller ej heler ordentligt . Når du er i tvivl , altid konsultere en læge eller medicinsk professionelle , fordi det er bedre at forebygge end at helbrede .

gode råd og advarsler


 • En lille smule af hvidhed omkring beskadigede område kan fortælle dig noget om det faktum, at du ( eller den pågældende person ) har en første grad brænde .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------