Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan teste for plexus brachialis kompromis

  Den plexus brachialis består af motoriske og sensoriske nerver i arm, hånd og skulder . Når et "kompromis "-eller skade-opstår på dette system , som regel en strækning eller en tåre , det forstyrrer signaler, der sendes fra rygsøjlen . Skaden er normalt forårsaget af skulderen bliver holdt nede , mens hovedet er skubbet i den anden retning , f. eks sport, falder , auto ulykker eller til en barn under fødslen . Der er fire tests til rådighed til at bestemme hvor slemt skaden er , før din læge beslutter om en behandlingsplan .
1 .
Bed om et MR , hvis der er en bekymring for, at nerven er blevet fuldstændig afskåret . Denne fælles test sender radiobølger og et magnetfelt gennem kroppen til at producere et billede af det indvendige skader og omegn .
2 .
Spørg efter elektromyografi , som kan vurdere sundheden i nerver , der bevæger sig i armen og skuldermusklerne . I denne test , har patienten til at optage en muskel efter små elektroder på pinde indsættes gennem huden , direkte ind i musklen . Afhængigt af hvor meget strøm der kan genereres ved sammentrækning , kan lægen bestemme størrelsen af musklen respons efter nerverne stimuleres .

3 .
Spørg om en nerveledningen undersøgelse , som måler hvor hurtigt impulser adfærd gennem en særlig nerve , når det bliver stimuleret . Patienten får en lille stød-lignende fornemmelse fra en elektrode ligner en patch er knyttet til huden .
4 .
Insister på en CT (computerstyret tomografi ) myelografi , en form for X-ray , der kræver et materiale , der skal injiceres i ryggen , så teknikeren til klart at se rygmarven og nerve rødder i en detaljeret " foto " .

gode råd og advarsler • CT myelografi er normalt kun nødvendigt, hvis MR ikke giver et klart billede af problemet .
 • Du kan være nødvendigt at drikke ekstra vand 24 timer før , der har CT myelografi .
 • Selv om de fleste af de test, ikke producerer dvælende påvirker , kan CT myelografi give kvalme og hovedpine bagefter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------