Position: sygdoms > infektion >

mace & peber spray retsmidler

   Mace og peberspray ofte forveksles som ¨¦n i det samme, men de to forsvar produkter har meget forskellige egenskaber . Mace er et irritationsmoment , der bruges i tåregas produkter og er mest effektivt på folk, der ikke er under indflydelse af narkotika eller alkohol . Peberspray er skabt ud fra en ekstrakt af chilipebre ( capsaicin ), og kan påvirke enkeltpersoner på medicin, fordi det svulmer op slimhinderne , der anvendes til at trække vejret , invaliderende angriberen . Hvis du er sprøjtet med enten , der er et par ting at huske på .

Ting at undgå


Hvis du har været sprøjtet med mace eller peberspray , aldrig gnide huden . Dette vil kun medføre yderligere irritation . Dette gælder især , hvis du har kontakt linser , som skal fjernes , når du har renset dine hænder . Gnide eventuelle olie-baserede sæbe eller fedt på de berørte områder vil fælde mace eller peberspray partikler på huden , øger irritation og smerte . Med peberspray især vil gå i panik og frygt forværre symptomerne , så det er bedst at bevare roen .

Vand og Luft


Efter eksponering mace eller peber gas , vasket øjnene med frisk , koldt vand i ca 15 minutter . Domme kropsdele kan også skylles med koldt vand eller et ikke-olie sæbe produkt . Umiddelbart efter eksponering , kold luft som en frisk brise eller en fan vil bidrage til at lindre de umiddelbare smerter symptomer . Tøj , som er blevet forurenet , bør også fjernes , og de berørte områder kan behandles med vand og luft så godt. Hvis der stadig er stor irritation og smerter efter skylning med vand og udsættelse for kold luft , straks kontakte en læge .

Neutralizers


Mens koldt vand kan bidrage til at lindre de fleste symptomer på tåregas og mace, peberspray kræver yderligere opmærksomhed . Capsaicin er ekstremt effektivt, fordi selv i angribere , der er sløvet at smerter fra narkotika , denne kemiske agent peber stimulerer væv på en sådan måde , der udløser hjernens smerte reaktion . At lindre dette, skal du neutralisere agenten så meget som muligt ved at behandle huden med mælk , honning og bagepulver pasta . En anden potentiel Neutralizer er alkohol . Husk på, de kan ikke fjerne alle de capsaicin fra din hud , hvilket kan tage masser af skyllevand .

antihistamin og Anti-inflammatoriske

En måde at planlægge for at være at blive udsat for peber sprøjtes for uddannelse i retshåndhævelse med henblik er at tage visse lægemidler til at reducere den umiddelbare symptomer . Da peberspray forårsager en hurtig reaktion på betændelse i øjne og slimhinder , idet anti-inflammatorisk medicin som ibuprofen forhånd kan reducere reaktion. Antihistamin medicin kan også hjælpe reducere hastigheden af reaktionen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------