Position: sygdoms > infektion >

mål og mål for tb forebyggelse

   Tuberkulose er en smitsom sygdom, der påvirker sædvanligvis personer med svage immunsystemer . Verdenssundhedsorganisationen og Centers for Disease Control og Forebyggelse fastsætte mål og målsætninger TB forebyggelse for at undgå spredning af sygdommen . De erkender, at TB forebyggelse kræver en vedholdende indsats .

Disease Control og Forebyggelse


Det vigtigste mål er at forebygge den udbredte smitte af tuberkulose gennem avancerede diagnostiske værktøjer . Det Nationale Institut for Allergi og Smitsomme Sygdomme identificere betydningen af at udvikle præcise test , der kunne genkende antistoffer udløst af mycobecterium tuberkulose til hurtig diagnosticering . Forskere opfordres til at udvikle biomarkører for umiddelbar anerkendelse af terapeutiske respons på vaccinen kliniske forsøg .

Adgang til Care


Verdenssundhedsorganisationen har til formål at vende forekomsten af dødsfald som følge af TB i 2015 . Strategiske planer omfatter etablering af landsdækkende partnerskab mellem regeringerne i den tredje verden til at gennemføre tilgængelige standard for pleje af TB-patienter . Dette omfatter adgang til TB -centre og overkommelige vacciner og medicin . Uddannelse blandt sundhedspersonale , vil også forbedre plejen for TB patienter .

standardiserede procedurer


Den Direkte Observed Treatment Short Course program stadig være hjertet af TB forebyggelse . WHO 's mål er at styrke dets komponenter indebærer politiske engagement for en bæredygtig finansiering : sag påvisning standardiseret behandling og patientstøtte , en effektiv udbuddet af narkotika og ledelse og overvågning og evaluering .

Clinical Research

Klinisk forskning er kernen i udvikling af vacciner . På jagt efter en mere effektiv og pålidelig udvikling af vacciner og til at opretholde konsekvent kliniske forsøg , der søger at fremme international finansiering fra forskellige lande . Den erkender, at TB er en global krise, som kræver en global reaktion for at undgå den udbredte infektion .

Offentlig støtte

Offentlig støtte er en CDC mål at nå internationale engagement til bekæmpelse og forebyggelse af tuberkulose . Målet er at mobilisere vedvarende støtte ved at få sundhedsydelser og de berørte lokalsamfund involveret i TB-behandling og forebyggelse . Annoncer til at uddanne offentligheden om sygdommen også kan hjælpe med at bekæmpe tuberkulose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------