Position: sygdoms > infektion >

prostitution & hjælpemidler

   Ifølge den Avert hjemmeside , over hele kloden prostituerede i lande tendens til at have en højere forekomst af hiv /aids end den generelle befolkning af forskellige årsager. Der er debat om , hvorvidt prostituerede føje til spredningen af hiv /aids

Forekomsten i forskellige lande


Hiv blandt prostituerede er vanskeligt at afgøre , men ifølge The Body : The Complete HIV /AIDS Resource hjemmeside , i Europa hiv sats er lav blandt prostituerede , mens der i Afrika er højere .

stofbrug og prostitution


Intravenøs stofbrug afgjort øger forekomst af hiv . Den Avert hjemmeside siger stofbrug overlapning med sexarbejde , og prostituerede , der også bruger stoffer er mere tilbøjelige til at indgå kontrakter hiv end arbejdstagere , der ikke på grund af kontakt med beskidte kanyler .

Narkotika er højere risiko Handlinger


The Body hjemmeside forlydender om, at i USA , er kvindelige stofmisbrugere i almindelighed mere udsatte for infektion end narkotika ved hjælp af prostituerede . Intravenøse stofbrugere , som ikke er sexarbejdere er mindre tilbøjelige til at modtage regelmæssige test for seksuelt overførte sygdomme .

Undervisning om kondomer

Et vigtigt skridt i bekæmpelsen af hiv /aids er at reducere forskelsbehandling af sexarbejdere . Dette giver mulighed for mere undervisning om kondomer . Prostituerede er ikke universelt risiko for AIDS , men dem, der ikke bruger kondomer er .

High Risk Factors

Sex uden kondom , og brug af narkotika, er høje risikofaktorer , men kroppen hjemmeside siger, at hvis kondomer er anvendes korrekt , og arbejdstagere har medicinske behandlingsmetoder , prostituerede ikke er større risiko for aids end nogen anden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------