Position: sygdoms > infektion >

Ascaris lumbricoides diagnose

   Ascaris lumbricoides er en rundorm, rundorm , der inficerer en bred vifte af pattedyr , herunder mennesker . Som en kendsgerning , A. lumbricoides den mest almindelige nematode parasit i mennesker . Infektioner opstår, når æggene af parasitten , der bor i miljøet indtages . Dette sker normalt i små børn på grund af den øgede tendens til at børn leger i snavs og sætte deres fingre i munden uden at vaske dem

Områder i Infektion


A. lumbricoides kan findes i tropiske og subtropiske områder over hele verden , med Sydamerika , Afrika og Asien er kendt for at have høje koncentrationer af parasitten . Parasitten er så udbredt hos mennesker , at op til 1 mia aktive infektioner skønnes at være opstår på et hvilket som helst tidspunkt .

Baggrund


Fælles infektioner af A. Lumbricoides generelt begynder med indtagelse af et lille antal æg , hvilket resulterer i en lav orm belastning . Nye infektioner sjældent producere kliniske symptomer på infektion . Men som angrebets skrider frem , kan den smittede person begynder udviser symptomer, der omfatter kvalme , opkastning , vægttab , diarré og feber . Et potentielt livstruende tilstand kendt som en bolus kan forekomme , at blokere tarmkanalen , hvis et stort antal orme er til stede .

Typisk Diagnostik procedure:


Diagnosen sjældent ved besigtigelse som symptomer relateret til A. lumbricoides efterligne andre betingelser . En fækal udtages og nedsænket i en løsning designet til at frigive æg fra afføring og flyder dem til toppen , hvor de er fanget på en mikroskopisk dias . Slisken er derefter placeret under et mikroskop og kontrolleret for tilstedeværelse af æg . Jo flere æg fundet i testen , jo mere alvorlig infektionen er . Fecal udstrygninger opnå de samme resultater .

Andre Diagnositc Procedurer

Alle mandlige ormen infektioner eller infektioner , der ikke forekommer i tarmen er mindre almindelige , men de gør det alligevel . Når en vært er smittet med alle mandlige orme , vil æg ikke være til stede i afføring og andre foranstaltninger er nødvendige for at påvise tilstedeværelsen af parasitten . Tests har til formål at påvise tilstedeværelsen af A. lumbricoides når æg er ikke til stede omfatter CT- scanninger og ultralyd billeder af maven , intestinal skrifter og galdeveje .

Behandling /forebyggelse

Behandling med en adulticide bestemt til at dræbe de voksne orme er administreret efter et A. lumbricoides er bekræftet . Mebendazol er det foretrukne rusmiddel i de fleste tilfælde , da det er kendt for at dræbe mange forskellige interne parasit -infektioner og har få bivirkninger . Forebyggende foranstaltninger er fokuseret omkring de sanitære bortskaffelse af afføring og ordentlig håndvask metoder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------