Position: sygdoms > infektion >

CPR & førstehjælp information

   Holde folk i live , indtil de er i stand til at modtage ordentlig lægehjælp er det primære mål for førstehjælp og CPR . Den amerikanske Røde Kors og American Heart Association begge anbefaler , at alle lærer førstehjælp og CPR , der er fysisk i stand til at udføre disse livreddende teknikker . Kendskab til førstehjælp og CPR kan gøre det muligt for dig at redde livet for en, du elsker en dag

Førstehjælp Historie


Desværre , kampe og krige er primært ansvarlige for størstedelen af de fremskridt i førstehjælp gennem historien . Riddere i det 11. århundrede er det første dokumenterede udøvere af førstehjælp . Knights Hospitalitterridderne voksede ud af en religiøs orden administrere dem såret i kamp og de syge .

Falling af brug i middelalderen , førstehjælp genopstod igen i 1859 . Fødslen af Internationalt Røde Kors i 1863 kom " for at hjælpe syge og sårede soldater i felten . " Ved hjælp af principperne i Knights Hospitalitterridderne , St. John Ambulance organisation dannet i 1877 i Storbritannien . Sætningen førstehjælp blev først opfundet i 1878 , at gifte sig med begreberne » første behandling «og» national støtte . "

CPR Historie


Ifølge American Heart Association , mund-til-mund genoplivning blev officielt godkendt i 1740 i Paris Academy of Sciences for at genoplive druknede personer . Dette er begyndelsen på , hvad vi nu kender som CPR . Brugen af brystkompressioner til genoplivning af mennesker blev dokumenteret i 1891 . CPR fortsat fremgang indtil 1960 , da det blev officielt navngivet genoplivningsudstyr ( CPR ) .

Forskud


De teknikker til førstehjælp og CPR har udviklet sig over tid , men det primære princip forbliver den samme-at redde liv . Et af de vigtigste tekniske fremskridt til førstehjælp og CPR var indførelsen af automatisk ekstern defibrillator ( AED ) . Når kun anvendes af medicinsk personale, er uddannelsen af AED brug for øjeblikket undervist i de fleste CPR certificering klasser . Disse enheder er nu en del af First Aid /CPR programmer i mange offentlige og private virksomheder og organisationer .

CPR /AED og First Aid Training

Officiel certificering i disse livreddende teknikker er ikke begrænset til akut og medicinsk personale . Klasser er åben for alle . Forskellige organisationer undervise alle niveauer for certificering klasser , herunder American Heart Association ( CPR /AED ) og det amerikanske Røde Kors ( CPR /AED og First Aid ) . Du kan endda modtage instruktør certificering gennem et af disse organisationer , og begynde at undervise det selv .

I det mindste , kan du lære de grundlæggende CPR -eller førstehjælp online . Et eksempel er universitetet i Washington online CPR instruktion . Det er gratis og enkelt at bruge. Se linket i afsnittet Ressourcer .

Førstehjælp og CPR på arbejdspladsen

De Forenede Stater Department of Labor 's Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) kræver , at selv små virksomheder i USA har førstehjælpskasser. Virksomheder med ingen hurtig adgang til et hospital eller nødfaciliteter skal have mindst én medarbejder er uddannet i førstehjælp og hjertemassage. Industrier med farlige arbejdsmiljøer har krav, som er endnu strengere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------