Position: sygdoms > infektion >

akutte udbredt ledsmerter

   Akutte udbredt ledsmerter refererer til betændelse eller ubehag , der påvirker forskellige områder af kroppen . Gigt , en diskusprolaps disk eller en tidligere skade , er eksempler på forhold , der kan bringe på udbredt ledsmerter . Der er mange måder at håndtere denne smerte og mindske inflammation

Medicin


Under medicin ved det første tegn på ledbetændelse kan afværge en full- blæst angreb og hurtigt rolig smerte og mindske hævelse . Nyttige valgmuligheder omfatter OTC medicin såsom ibuprofen og aspirin , som er anti-inflammatoriske lægemidler .

Rest


Selv hvis du ikke kan stoppe al aktivitet og hvile ledsmerter, skære ned på aktiviteten for at give dine led en pause . Afstå fra anstrengende øvelser indtil smerter mindskes .

Is og varme


Is og varme er effektive behandlinger for at lindre smertende led betændelse . Brug en varmepude eller koldt pack , og placer komprimere på leddene i 20 minutter for at reducere akutte udbredt ledsmerter . Læger foreslår ofte vekslende varme og kolde pakninger .

Ekspert Insight

Medline Plus Encyclopedia anbefaler regelmæssig brug af vitamintilskud , der indeholder omega -3 og glucosamin til at opbygge stærke led og brusk , og for at mindske ledsmerter forårsaget af inflammation .

Forebyggelse /Solution

Når OTC medicin og-hjem retsmidler undlader at give resultater , søge lægehjælp og diskutere andre muligheder med din læge . Hvis der beskæftiger sig med svær udbredt ledsmerter , kan du måske være en kandidat til et kortikosteroid injektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------