Position: sygdoms > infektion >

ældre og depression forskning

   Depression hos ældre er hverken normal eller uundgåelig . De fleste seniorer , der udvikler den betingelse har alvorlige fysiske og livsstil problemer. Seniorer , der lider af den betingelse kræve mere læge og er vanskeligere at behandle end dem, der ikke gør. Tidlig diagnose , sundhedsfremme og bestræbelserne på at holde dem socialt aktiv og engageret kan bidrage til at forebygge og mindske depression hos ældre og i alle aldersgrupper

Årsager


Ældre mennesker ikke naturligt udvikler depression , undersøgelser viser . Det er ofte udløst af faldende fysiske sundhed . " I ældre , depression hovedsagelig rammer dem med kroniske fysiske og mentale tilbagegang , " George Alexopolous , MD skrev i en juni 2005-udgaven af det britiske medicinske tidsskrift The Lancet . Kar-sygdomme , der reducerer strømmen af blod til hjernen kan også være en synder , det 4Therapy . com hjemmeside noter .

Livskvalitet spørgsmål såsom lavere indkomst og ensomhed kan udløse depression , også Alexopolous tilføjet .

Hvem er mest udsat


Ældre kvinder er mere tilbøjelige til at blive og forblive deprimeret end mænd , en gruppe under ledelse af Lisa Barry , Ph. D. , rapporterede i februar 2008 spørgsmålet om Archives of General Psychiatry . Og blev i en anden undersøgelse , næsten dobbelt så mange ældre kvinder som mænd i Cache County , Utah , diagnosticeret med depression . Det er ikke klart hvorfor, men kvinder ofte lever længere end eller likvidere tage sig af skrantende ægtefæller , og disse kunne være medvirkende faktorer .

Konsekvenser


Ældre patienter, der er deprimeret og har andre medicinske tilstande søge lægehjælp oftere end dem, der ikke gør. De har også rack op omkring dobbelt så meget behandling omkostninger end deres sundere kammerater , Jurgen Untzer , MD rapporteret i en marts 2009 American Journal of Geriatri Society .

På den anden side , ældre hvid deprimeret mænd er mere tilbøjelige til at begå selvmord end nogen anden gruppe .

Detection /Behandling

Praktiserende læger har en tendens til at fokusere på fysiske lidelser i deres ældre patienter og undlader at indse, at det kan blive nødvendigt at diagnosticeres og behandles særskilt , en artikel på Konsulent Live hjemmeside påpeger . At lære at spotte tegn kan hjælpe med at forhindre og behandle det . Administrationen af udbredte Geriatrisk Depression Scale ( en kort undersøgelse ) for at ældre patienter kan hurtigt stedet udiagnosticeret depression hos ældre , Stanford University påpeger .

Mange læger ordinere lægemidler til behandling af depression hos mennesker i alle aldre . Men undersøgelser tyder på, at en kombination af medicin og psykiatrisk rådgivning er mere effektiv . Og nogle seniorer tage medicin for andre forhold, der udelukker brugen af antidepressiva .

naturlige løsninger /Forebyggelse

Et andet studie af Cache County , Utah , seniorer viste , at ældre beboere , der deltog gudstjenester jævnligt var mindre tilbøjelige end andre til at udvikle depression . Så gjorde adgang til internettet på en regelmæssig basis , en undersøgelse af andre seniorer fra Phoenix Center for Avanceret Juridisk og økonomisk Public Policy Studies viste . Dette kan indikere, at ældre folk kan afværge depression gennem direkte og online sociale interaktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------