Position: sygdoms > infektion >

genetiske faktorer i hjertesygdomme

   Hjertesygdom er det nummer et dødsårsag i USA , men mange mennesker er uvidende om de mange genetiske faktorer , der kan bidrage til hjertesygdomme . Det er vigtigt at kende sin egen families historie for at vurdere din risiko faktorer . Her er nogle af de mest almindelige genetiske faktorer , der forårsager hjertesygdomme .

højt kolesteroltal


Forhøjet kolesterol er almindeligt videre gennem genetik og er en af de førende årsager til hjertesygdom . Hvis en af dine forældre har højt kolesteroltal , din risiko stiger også. Besøg din læge for at få dit kolesteroltal testet . Højt kolesteroltal kan modereres med en sund kost , motion og /eller medicin .

Højt blodtryk


Et andet fælles genetiske faktor, der øger din risiko for hjertesygdom er forhøjet blodtryk . Du er mere tilbøjelige til at udvikle forhøjet blodtryk , hvis dine forældre har det . Forhøjet blodtryk kan også påvirke alle aldersgrupper , så det er vigtigt at overvåge dine børn så godt. Selv om familien genetik kan forårsage hjertesygdomme , din livsstil er nøglen . Motion og en sund kost kan både hjælpe med at holde blodtrykket lavt .

Diabetes


Hvis du bor med diabetes , er din risiko for hjertesygdom højere end gennemsnittet . Endnu en gang , genetik spiller en stor rolle i din risiko for diabetes . Tidlig diagnose og behandling af diabetes er meget vigtigt at sænke din risiko for hjertesygdomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------