Position: sygdoms > infektion >

hepatitis C bistandsprogrammer

   Hepatitis C er en sygdom i leveren , der overføres af virusinfektioner . Mange mennesker smittet med denne virus , vil ikke vise symptomer gennem sygdomsforløbet , selvom det forårsager skader på leveren . I nogle tilfælde kan sygdommen føre til skrumpelever og død . Der er ingen kur mod Hepatitis C , men der er behandlingsmuligheder til rådighed, der kan undertrykke virus .

Hepatitis Foundation International


Den Hepatitis Fondens mål er at skabe et fællesskab for støtte og bistand til dem, der lever med en hepatitis infektion eller at yde omsorg for en person med en sådan infektion . Instituttet har gjort det til deres mission at arbejde hen imod udryddelse af viralt transmitteres hepatitis , herunder C- variation . Besøgende på hjemmesiden kan få adgang til deres omfattende samling af forskning om sygdommen , herunder dvd'er , videoer , brochurer og informationsblade . De tilbyder også læge henvisninger og en støttegruppe bibliotek , og de yder telefonsupport til dem, der ikke kan finde en støttegruppe i deres område .

Hepatitis Foundation International
504 Blick Drive
Silver Spring , MD 20904
hepfi. org

C. Everett Koop Institut


Instituttet blev grundlagt af den tidligere Surgeon General i USA , C. Everett Koop . Missionen for instituttet er at fremme ideerne om sundhed og velvære , samt at udvide anvendelsesområdet for tænkning , når det kommer til at kurere sygdomme og lever længere liv . Hepatitis C fløj af instituttets indeholder oplysninger om sygdommen og personlig risikovurdering test for dem der tror de kan være i fare for at pådrage sig hepatitis C. På hjemmesiden giver også krøniker fra eksperter , patienter og pårørende , at yde støtte til dem , der har brug for den. Hjemmesiden har oplysninger om støtte grupper , og giver en opslagstavle for folk at bruge til at interagere og diskutere de udfordringer, som dem, der lever med sygdommen .

C. Everett Koop Institut
Et Medical Center Drive ,
Libanon , NH 03756
epidemi . org

HVC Advocate


Det HVC Advocate Programmet er åbent for mennesker smittet med sygdommen , og dem, der ønsker at bidrage til at øge bevidstheden . Hjemmesiden fungerer som både en informationsressource og en offentlig fortaler for mere forskning i sygdommen . Ud over at give nyhedsopdateringer , når hepatitis-relaterede historier er i mainstream , har hjemmesiden en omfattende støtte og forskning, bibliotek , hvor interesserede kan lære om sygdommen , og hvilken type arbejde, der gøres for at finde nye behandlinger og til at finde en kur . På hjemmesiden giver også en liste af lokale støttegrupper , så alle kan inficerede finde ligesindede i deres område i forbindelse og netværk med .

HVC Advocate
Hepatitis C Support Project
PO Box 427037
San Francisco , CA 94142
hcvadvocate. org
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------