Position: sygdoms > infektion >

hvad der er i Breathe Right spray ?

   Breathe Right næse strimler og spray har givet fritagelse fra snorken i årevis . Linjen er stoffri og kan hjælpe med alt fra overbelastning til allergi , foruden snorken relief

banerne


Den Breathe Right strimler er en af mærkets mest almindeligt anvendte elementer . Strimlerne er helt stoffri ( med undtagelse af mentholated art , som indeholder en mentol agent ) . Når placeret korrekt , små bands , der kører på tværs af strimlerne elevatoren næsepassager lidt at give mere luft til at passere gennem næsen .

halsen Spray


Den Breathe Right spray indeholder naturlige olier , der lidt smøre halsen væv . Denne smøring beroliger snorken lyden i varierende grad blandt brugerne . Det er helt sikkert at tage dagligt .

næsesprayen


Den Breathe Right næsespray , som er en af de mest populære Breathe Right produkter , er en simpel saltopløsning . Det er ikke vanedannende , og blot en enkelt salt og vand løsning , så du kan bruge det så mange gange som du har brug for som en sinus dekongestant .

Hvorfor skal jeg det?

Enhver kombination af næsen strimler , næsespray eller hals spray kan bruges til , der lider af allergier , sinus infektioner eller en almindelig forkølelse . De er også populære snorken retsmidler , især næsen strimler . Næse strimler kan også bruges , mens de udøvede at hjælpe brugeren til at trække vejret bedre .

Hvor kan jeg få det?

Breathe Right kan findes på de fleste lokale købmænd eller kan købes online via breatheright. com . Gratis prøver findes også på hjemmesiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------