Position: sygdoms > infektion >

hvad er årsagerne til benene & nåle & ischiadicus smerter i benene ?

   Den iskiasnerven er den største nerve i kroppen , der løber fra lænden til foden . Iskias forårsager smerte i den nedre ryg, hofter og ben , ofte karakteriseret ved en prikkende eller skarpe "pinde og nåle " fornemmelse ned i benet .

diskusprolaps


Diskusprolaps diske er den mest almindelige årsag til iskias , ifølge til Dr. Steven R. Garfin , professor og leder af Institut for Ortopædi på University of California , San Diego . Diskusprolaps diske typisk forekommer i nederste del af ryggen , da denne del af rygsøjlen bærer størstedelen af kroppens vægt . Når en disk buler ud af stedet eller herniates , kan det trykke på iskiasnerven , der forårsager smerte og snurren ned i benet . De fleste diskusprolaps diske helbrede deres egne , men nogle kræver kirurgisk indgreb .

lænde spinal stenose


lænde spinal stenose er karakteriseret ved en indsnævring af rygmarvskanalen i visse områder . Når lænden af rygmarvskanalen bremsende , kan det lægge pres på iskiasnerven , der forårsager smerte , der kan udstråle ned i benet. Spinal stenose er ofte et resultat af degenerative disk sygdom eller gigt . Behandling af tilstanden generelt indebærer anti-inflammatoriske medicin , epidural steroid injektioner , fysioterapi eller en kombination af disse metoder . I svære tilfælde kan lægerne fjerne en del af ryghvirvel eller diske i indsnævret område for at lette presset på iskiasnerven .

Degenerative Disk Sygdom


Degenerative disk sygdom er ofte blot et resultat af befolkningens aldring . Slidgigt , rygning og rygskader kan også bidrage til kemiske og strukturelle ændringer i diskene . Når diske begynder at bære tynd , kan de irritere iskiasnerven eller få ryghvirvler til at glide ud af sted og tag fat i iskiasnerven . Sygdommen kan føre til diskusprolaps diske og lumbal spinal stenose , to af de største årsager til iskias .

Piriformis Syndrom

Den piriformis muskel løber fra lænden og strækker sig til hver lårben . Når musklen strammer eller spasmer , kan det skabe pres på iskiasnerven . Iskiassmerter , at resultaterne fra piriformis syndrom kan udstråle ned på bagsiden af låret , selvom det ikke længere ned end knæet ligesom andre former for iskiassmerter kan . Piriformis syndrom er mest almindelig hos personer , som hyppigt sidder i længere perioder eller opretholde en lavere rygskade fra en bilulykke eller et fald , efter de Mayo Clinic .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------