Position: sygdoms > infektion >

hvad er symptomerne på en æggehvide allergi ?

   Allergier opstår , når immunforsvaret fejltagelser et uskadeligt stof til noget mere farligt , såsom bakterier eller en virus . Det frigiver kemikalier til at bekæmpe den formodede ubuden gæst , der forårsager symptomerne på en allergisk reaktion . Der er mange allergen udløser , der spænder fra luftbårne partikler til fødevareingredienser. Æg er en almindelig fødevare allergen , og både blomme og hvide kan være årsagen. Allergi over for proteinerne i æggehvide er mere almindelig .

Hives


Hives er forårsaget af en betændelse i huden , der producerer røde , kløende rande . Dette er en af de mest almindelige allergiske reaktioner over for æg , og er normalt udløses , når dit immunforsvar udgivelser kemikalier i blodet , når opdage allergen . Histamin er normalt den største synder i forbindelse med udviklingen af allergiske reaktioner , og en over -the-counter antihistamin medicin er normalt nok til at lindre ubehag .

allergisk astma


Allergisk astma opstår , når din bronchiale luftvejene bliver overfølsomme over for tilstedeværelsen af dit allergen . Det er oftest forbundet med inhalerede allergener , såsom pollen og dyrehår , men kan også opstå på grund af en indtaget allergen , såsom æg . Din luftveje muskler spændes , der forårsager betændelse og en stigning i slim produktion . Dette vil forårsage hoste , åndenød og en stram fornemmelse i brystet . Receptpligtig medicin og bronkial inhalatorer er nyttige for at lette sværhedsgraden og antallet af astmaanfald på grund af allergi .

Anafylaksi


Den mest alvorlige allergiske reaktioner er anafylaksi , og det kan være livstruende . Når dit immunsystem udgivelser kemikalier til bekæmpelse af allergen , som den anser farligt , kan det frigive for meget for hurtigt , at sende dig i chok . Dette kan sænke dit blodtryk hurtigt og få din luftveje at indsnævres, hvilket gør vejrtrækning vanskelig . Ubehandlet anafylaksi kan resultere i tab af bevidsthed eller endda døden , og skal imødegås med en adrenalin indsprøjtning så hurtigt som muligt . Søge lægehjælp straks ved de første tegn på anafylaksi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------