Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler min baby for eksem

   Babyer ofte lider fødsel indtil en alder af omkring 6 måneder med en betingelse , at kaldes arp , men er faktisk en form for eksem er kendt som seborrheic eksem ( dermatitis ) . Denne form for dermatitis virker ofte på hovedet af barnet i form af en skorpet skæl og er knyttet til en lille mængde biotin i kroppen . Dette kan behandles lokalt , og med voksende og naturligt at spise fødevarer , der naturligt indeholder biotin

Du skal bruge: .
biotin , undgå de mest almindelige udløsere , Renew Lotion


1 . .
holde huden fugtig . Stigningen i baby eksem er blevet mere udbredt i nyere historie , og kan forårsage en masse nød , især for en ny forælder . Ved at holde huden fugtig med en generøs mængde af Renew fugtighedscreme flere gange om dagen , især efter et bad , vil dit barn normalt vil forbedre dramatisk . Det er vigtigt, at når tørring din baby efter en lunken bad at klappe din baby tørre i stedet for rask tørre din baby tør .

2 .
Undgå at bruge sæbe , shampoo , eller andre hud produkter , der indeholder parfume , da de kan irritere huden . Kig efter produkter, der er parfume -fri eller allergivenlige . Det er ingen hemmelighed, at vi lever i en verden, hvor vi er omgivet af kemisk eksponering fra forurening af miljøet. Hvad du måske ikke ved , er , at ikke alene er at reducere dit kemisk eksponering afgørende for at holde dine børn eksem i skak , men også at undgå andre sundhedsproblemer . Faktisk er mere end 5. 000 kemiske stoffer der almindeligvis anvendes i vores husholdning og toiletartikler . Det er mere end sandsynligt , hvorfor , hvorfor antallet af babyer , der lider med eksem er stigende .
3 .
Amning din baby . Der er ingen tvivl om, at amning dit barn i hvert fald indtil en alder af fire måneder er en af de bedste måder at forebygge eksem . Den naturlige vitaminer og mineraler , især protein , er langt bedre fra mødre ' krop end den alternative store- købte modermælkserstatning .
4 .

allergitest . Allergi over for visse fødevarer har vist sig at udløse eksem . De mest almindelige syndere er mejeriprodukter , hvede , fisk og skaldyr , sojaprodukter og nødder . Ved at have en allergi test , der administreres af din egen læge , selv om tidskrævende og måske ubehageligt for din baby , helt sikkert vil bistå med at fastslå med større specificitet , hvad der forårsager din baby for at opleve eksem flare-ups .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------