Position: sygdoms > infektion >

hvordan man bruger et hjem STREP hals test

   Normalt , skal du gå til en læge for at afgøre, om du har halsbetændelse , eller hvis du lider af en anden type af sygdom. Flere selskaber tilbyder nu hjem STREP hals test kits , så du kan gøre din diagnose derhjemme og undgå omkostningerne ved en læge besøg , hvis du kun har influenza i stedet for STREP hals . Gennemførelse af et hjem STREP hals test er ikke kompliceret , selv om det er vigtigt at følge anvisningerne nøje for at sikre nøjagtige resultater

Du skal bruge:
STREP hals testkit .


1 .
Tag en af de steriliserede podninger fra dit hjem STREP hals test og forsigtigt podepinden bagsiden af den syges hals . Det hjælper at få dem holde deres tungen ud og bruge en tunge depresion eller ispind pind til at holde tungen nede forsigtigt .

2 .
tilsættes fire dråber af hver test agent til en af prøven rør der indgår i hjemmet STREP hals test .
3 .
Anbring vatpinden inde i modellen røret og lad det dér i mindst et minut. Swirl podepinden rundt i væsken til at sikre nøjagtige resultater på dit hjem STREP hals test .
4 .

Tag podepinden fra hjemmet STREP hals reagensglas, og smide det væk .
5 .
Læg en af de hjem STREP hals teststrimler i glasset , så enden af strimlen er nedsænket i væsken . Efterlad teststrimlen i røret i mindst fem minutter .
6 .
Tag hjem STREP hals teststrimmel fra røret og læse resultaterne . Hver bolig STREP hals testkit kan variere lidt , men som regel to linjer betyder, at du har halsbetændelse , mens en linje betyder, at du ikke gør det.

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------