Position: sygdoms > infektion >

hvordan man får hjælp til vertigo

  Vertigo er en lidelse , der forårsager svimmelhed i en person. Det kan give dig en følelse af at være i bevægelse eller forstyrre din følelse af balance , som angivet af University of Iowa Health Care hjemmeside . Der er mange årsager til svimmelhed , men de mest almindelige er Meni¨¨res sygdom , traumer mod hovedet eller en kold virus . Kom passende hjælp til din svimmelhed kan være så simpelt som at besøge din egen læge, selv om vanskeligere eller kroniske tilfælde , der er specialister , der beskæftiger sig med denne lidelse
1 .
Vent at se, om vertigo forsvinder . Ofte vil det stilne inden for et par minutter, og ikke gentage sig . Hvis det opstår igen , bør du se din praktiserende læge. Ofte er episoder med svimmelhed nemt styres og han vil være i stand til at hjælpe dig ved at bestemme årsagen og forløbet af behandlingen.
2 .
Gå til skadestuen , hvis du oplever svimmelhed sammen med en skade i hovedet , nakkestivhed , sløret syn , brystsmerter , hurtig eller langsom puls , svaghed i en arm eller ben , følelsesløshed eller en svær hovedpine . Andre alvorlige tegn på, at berettige en tur til skadestuen eller en umiddelbar besøg hos lægen er tab af bevidsthed , gangbesvær , taleproblemer eller et tab af hørelse , ifølge Mayo Clinic hjemmeside .

3 .

Lav en aftale med en specialist , der har erfaring i behandling af svimmelhed symptomer , hvis problemet ikke er løst ved at se din familie læge . Neurologer og en øre -, næse- og halslæge se mange patienter med svimmelhed symptomer . Hvis din tilstand er kronisk , kan du blive nødt til at se en otoneurologist . Denne type neurolog har specialiseret sig i svimmelhed . Alternativt kan du se en neurotologist , en otolaryngologist der fokuserer på sygdomme med øret .

gode råd og advarsler


 • notere , om du føler svimmelhed , når du ændre holdninger, som foreslået af University of Iowa Health Care hjemmeside . Positionel vertigo opstår , når placeringen af dit hoved ændringer pludseligt . Du kan også ligge ned på din side med øret vender mod gulvet for at se, hvis du oplever en intens følelse af svimmelhed og som om verden er spinding .
 • Prøv fysisk behandling, hvis en øre skade forårsager din svimmelhed . Dette er ofte nyttigt at lindre symptomerne . Det bidrager til at omskole hjernen til at tilpasse sig øre problemer .
 • Prøv vestibulære suppressants , dette er ofte effektiv til behandling af et par former for svimmelhed . Din læge vil ordinere denne medicin , hvis han mener din svimmelhed vil reagere på denne type behandling .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------