Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan lette øresmerter med sød olie

  Øresmerter er forårsaget af mange forskellige årsager. Men den væsentligste årsag til ørepine hos børn er kronisk otitis media , en bakteriel infektion i mellemøret . Når denne form for øre smerte opstår , folk løber normalt til deres læge for antibiotika . Brugen af søde olie kan være et svar til øre smerter i mellemtiden.
Undersøgelser viser, at de fleste tilfælde af mellemørebetændelse infektion vil gå væk på egen hånd. Men der er en lille chance for, at infektionen kan udvikle sig til akut coalescent mastoiditis , som kan være livstruende . Derfor bør du gå til lægen , når en mellemørebetændelse er mistanke om infektion . Men du kan let ørepine , og ørepine gennem brug af søde olie , indtil du kan komme til en læge
1
Det første skridt i at vide, hvordan man bruger sød olie til lette ørepine-. før besøget til lægen for at helbrede øreinfektion-er at opnå en flaske sød olie fra det stof butik . Hvis du ikke har nogen på hånden , skal du blot bruge almindelig hverdag olivenolie , sammen med en øre dråbetæller . Hvis du ikke har en øre dropper , kan du dyppe et stykke vat i olivenolie .
2 .
Varm op flaske sød olie /oliven olie i en skål med varmt vand , men være meget opmærksomme på temperaturen . Husk , det her har at gå i dine ører .

3 .
Bøj hovedet adgang til din ømme øre , da klemme 02:59 dråber hvis sød olie direkte ind i øret . Bøj hovedet tilbage til et niveau position , så blidt sted et stykke vat løst i øregangen for at forhindre dræning .
4 .
Hvis du oplever øresmerter i begge ører , er det sikkert at gentage processen med det andet øre . Bortset fra at føle en lidt underligt om at gå rundt med bomuld fyld i dine ører , bør du finde øjeblikkelig lindring af ørepine ved hjælp af sød olie , eller olivenolie , indtil du kan komme til din læge .

Tips og Advarsler • Igen kan jeg ikke understrege betydningen af at have en licens sundhedsmedarbejder diagnosticere og behandle din ørepine . KUN bruge sød olie for at få dig igennem mens du venter på lægen besøg .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------