Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan spotte tegn på diabetes

  Diabetes er en af de mest almindelige sygdomme i USA i dag-så det er vigtigt at vide, hvordan man genkender en advarsel tegn på diabetes . Her er 5 nemme ting at se til , så du kan beskytte dig selv og dine kære ved at lægge mærke diabetes tidligt
1 .
Kontroller at se om du gør ture til toilettet for ofte ? Hyppig vandladning er en af de mest almindelige tegn på diabetes , og kan signalere , at du skal få en blodsukker kontrol .
2 .
Få en vandflaske , der lader dig se, hvor meget du drikker , og drikker det meste ud af det , så du kan holde styr på dit væskeindtag . Være tørstig , selv om du drikker nok vand , er en af de vigtigste advarselstegn af diabetes. Dette går hånd i hånd med hyppig vandladning-diabetikere er ofte tørstige , fordi de mister væsentlige vand og næringsstoffer så hurtigt

3
Hold styr på hvad du spiser . . Du behøver ikke at holde en fødevare dagbog , men ved nogenlunde , hvor meget du spiser . Er du sulten hele tiden-også efter du allerede har spist ? Dette er et tidligt symptom på diabetes , og en , som du helt sikkert burde få tjekket ud .
4 .
vide ca hvad du vejer . Vægttabet uden at forsøge ( især når du spiser mere ) er et meget almindeligt tegn på diabetes , især type 1 -diabetes .
5 .

Hvordan har du det ? Dette er sandsynligvis den mest subjektive advarsel tegn på diabetes , men konstant træthed kan være et signal om, at noget er galt . Hold styr på hvor meget søvn du normalt får hver nat . Hvis dette har øget eller uændret, men du stadig føler dig træt , har du måske diabetes .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har nogle af disse symptomer , gå ikke i panik og ikke selv-diagnosticere . Sørg for at du se din læge , før du tager noget.
 • Dette er ikke rådgivning fra en læge . Disse er blot tegn på diabetes , som er nyttige , når de forsøger at genkende sygdommen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------