Position: sygdoms > infektion >

kolik flexure

   Kolik betyder " af eller i forbindelse med kolon " og flexure betyder " en kurve eller slå , som i en rørformet organ , " ifølge Free Dictionary . Den dunkle medicinske betegnelse kolik flexure kan derfor oversættes til lægfolk udtryk som " en bøje i tyktarmen . " I virkeligheden er der to vigtige bøjninger i tyktarmen , som begge anses for kolik flexures

Det Colon


Den kolon er den længste del af tyktarmen . Det er cirka 1,5 meter lang slange , at fødevarer passerer gennem samtidig være fordøjet , før den ledes videre til endetarmen og anus .

leverens flexure


Den hepatiske flexure er skarpt sving i tyktarmen på øverste højre side af maven , i nærheden af leveren . Det forbinder colon ascendens , hvorigennem fødevarer passerer i en opadgående retning langs højre side af maven og den tværgående tyktarm , der krydser vandret langs den øvre del af maven .

Den Milt flexure


Den milten flexure er skarpt sving i tyktarmen på øverste venstre side af maven , nær milten . Det forbinder de tværgående tyktarmen og nedstigende tyktarmen , hvorigennem fødevarer passerer i en nedadgående retning langs venstre side af maven .

milten flexure Syndrom

milten flexure syndrom refererer til smerter , gas , oppustethed og en følelse af fylde med erfaring i den del af kroppen, hvor milten flexure er placeret. Syndromet menes at være forårsaget af spasmer og udspilning af milten flexure .

Nedsat flexure Syndrom

MyElectronicMd , en gratis online medicinsk diagnose ressource , såvel som andre online medicinske ressourcer , give oplysninger om milten flexure syndrom , men ikke på hepatisk flexure syndrom , hvilket tyder på , at problemerne med denne del af organ kan være temmelig sjældne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------