Position: sygdoms > infektion >

ligevægt & svimmelhed

   Svimmelhed er en tilstand, der kan påvirke kroppens balance og balance . Hvis persistente, kan svimmelhed være en invaliderende lidelse , der rammer mange aspekter af en persons liv . Daglige aktiviteter-såsom at køre bil eller gå-kan være svært , hvis balance er ked

Identifikation


Svimmelhed er beskrevet som en følelse af hvirvlende eller en snurrende fornemmelse i hovedet . Dette kan forårsage forstyrrelser i vores ligevægt og balance , indre øre symptomer og endda gastrointestinale symptomer , såsom kvalme .

Årsager


Nogle årsager til svimmelhed , der kan påvirke ligevægten er slagtilfælde , otitis media , svimmelhed, køresyge , hjernesvulst og Menières sygdom . Anvendelsen af visse lægemidler kan også påvirke ligevægt og medføre svimmelhed . Nogle af disse medikamenter er diazepam og Promethazin .

Symptomer


Nogle af de symptomer forbundet med svimmelhed kan være tab af balance , kvalme og opkastning . Lejlighedsvis , er svimmelhed forbundet med et fald i blodtrykket og kan forårsage besvimelse .

Diagnostic Tests

For at bestemme årsagen til svimmelhed , en læge kan bestille en tilt test , en MRI-og en CT- scanning . En fysisk undersøgelse kan hjælpe lægen afgøre , om den svimmelhed er resultatet af en infektion i øret eller andre virale tilstand . Hvis en infektion er mistanke , kan lægen tage en prøve af væske i øret for at studere .

Overvejelser

Svimmelhed at forstyrrer kroppens balance kan være resultatet af en alvorlig medicinsk tilstand . Kontakt din læge , hvis du oplever vedvarende svimmelhed , der påvirker din balance eller evnen til at udføre daglige opgaver .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------