Position: sygdoms > infektion >

musikterapi for smertebehandling

   Kroniske smerter er et problem , der påvirker livet for mange mennesker hvert år . Ifølge bogen , " The behandling af kroniske smerter , "Smerte er den vigtigste grund til , at folk høre læger . Det er også den mest almindelige og hyppige årsag til lidelse og handicap , som forringer livskvaliteten

Musikterapi


Musikterapi indebærer behagelig samspillet mellem en musikterapeut , klient og musik . Disse møder indlede og fastholde positive forandringer i en person. Den musikalske elementer af rytme , melodi og harmoni alle hjælpe en klient til at forbedre hans livskvalitet .

Musik udtrykker følelser og tanker uden brug af sproget . Ved hjælp af musik sket før ved hjælp af tale som en form for kommunikation , og det kan udtrykke ting , som talen kan ikke .

former for smerter


De to typer af smerter er hurtige og langsomme . Hurtig smerter svarer til akutte smerter og den langsomme smerten svarer til kroniske smerter . Akutte smerter giver en skarp advarsel om, at vi vores krop er kommet til skade på anden måde .

Kroniske smerter er mere kompliceret og er knyttet til smerte tolerance . Din mentale indstilling kan påvirke , hvor meget kroniske smerte du føler. Kroniske smerter er defineret som smerter , der har varet i seks måneder eller længere .

følelsesmæssig dimension of Pain


Der er mange forskellige teorier om følelser . Smerte- inducerede følelser repræsenterer afbrydelse og en omlægning af nerveaktivitet . Smerte er en opfattelse , ikke rigtig en fornemmelse , på samme måde , som syn og hørelse er . Det indebærer følsomhed over for kemiske forandringer i væv og derefter fortolkning , at sådanne ændringer er skadelige . Denne opfattelse er reel, uanset om skader har været eller er tale . Der er følelsesmæssige konsekvenser , og adfærdsmæssige reaktioner på de følelsesmæssige aspekter af smerte , ifølge en artikel kaldet alternative interventioners til Pain .

Analgesi og Musik

Musik fremkalder analgesi , produktion af endorfiner , ifølge undersøgelsen , " Audioanalgesia i kontrollen af eksperimentelle smerte " i den canadiske Tidende Behavioral Science . Musik vibrationer kan trænge gennem vores hud , ører , ben og indvolde i henhold til artiklen , " Effekten af musik på helbredelse " af MA Stenkler i Journal of Long-Term Home Health Care .

Konklusion

De erfaringer af smerte går ud over den fysiske oplevelse af det . Der er psykologiske, sociale , og tidligere erfaringer komponenter som godt. Stress og begrænsning af denne type smerte kan resultere i udvikling af kroniske smerter syndrom . Læger ofte anbefale musik til behandling af denne type smerte . Brug af musik til behandling skal være individuel.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------