Position: sygdoms > infektion >

næse folliculitis

   Nasal folliculitis er en tilstand, som kan forårsage sår i næsen . Nasal folliculitis er ofte forårsaget af bakterier som Staphylococcus aureus , som ofte lever i næsen

Identifikation


Nasal folliculitis kan opstå, når hårsækkene i næsen blive smittet. Folliculitis ofte fremstår som små hvide knopper rundt hårsækkene .

Symptomer


Symptomerne på næsen folliculitis er små bump i næsen , bump i næsen , der er fyldt med pus , kløe i næsen , og rødme af huden inde i næsen .

Komplikationer


Nogle komplikationer , der kan følge af nasal folliculitis er ødelæggelse af hårsækkene , tykke koger , der er resultatet af ardannelse , og cellulitis . Cellulitis er en infektion, som kan sprede sig hurtigt over hele blodbanen og kan være en alvorlig medicinsk tilstand .

Behandling

Nogle tilfælde af nasale folliculitis vil rydde op uden medicin . Hvis tilstanden fortsætter eller bliver alvorlige , kan det være nødvendigt at behandle infektion med et aktuelt salve eller mundtlig antibiotika .

Overvejelser

Nasal folliculitis kan forårsage kløe og sår i næsen . Hvis du har symptomer på folliculitis , konsultere en læge for at afgøre , om behandling med antibiotika er nødvendig . Nogle andre typer af folliculitis er hot tub folliculitis , tinea barbae og Pseudofolliculitis barbae ( også kendt som barberen klør ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------