Position: sygdoms > infektion >

rolle af urinstof i hud

   Urea er en nitrogen-baseret sammensat findes i den menneskelige krop . Det kan findes inde i hver sund hud celle og fungerer som en naturlig fugtgivende agent. Urea giver tør , beskadiget hud celler til at blødgøre , give dem mulighed for at absorbere og opbevare vand

Kosmetiske Programmer


Når tilføjes fugtgivende cremer , er urinstof især nyttig i behandling af hudsygdomme som atopisk dermatitis , psoriasis og ichthyosis . Det tiltrækker fugt til huden og regelmæssig brug hjælper med at forbedre hudens evne til at bevare fugt .

Andre anvendelser


Urea anvendes i den kommercielle fremstilling af mange andre produkter , såsom is smelter og gødning til afgrøder . Det er også et element i nogle mærker af dyrefoder som en vigtig kilde til kvælstof .

Kilde Urea


Selv om urinstof er naturligt forekommende i alle pattedyr , er en syntetisk udgave forarbejdet kommercielt på fabrikker . Selv om størstedelen af urinstof bruges til at gøde afgrøderne , er en væsentlig del anvendes af den kosmetiske industri .

Historie

Urea , også kendt som karbamid , blev første gang bemærket i 1773 af den franske kemiker Hillaire Rouelle . Hans ældre bror Guillaume-François Rouelle var også en berømt kemiker og professor .

Fun Facts

Urea blev den allerførste naturligt stof , der skal oprettes syntetisk , da tyske kemiker Friedrich Wöhler uheld skabte det i sit laboratorium , mens forsøger at udføre et andet eksperiment .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------