Position: sygdoms > infektion >

social sikring for kronisk depression

   Ifølge den depression og bipolar Support Alliance , ca 14. 800 tusind voksne i USA lider af depression . Mange mennesker med depression reagerer godt på behandlingen og leve nogenlunde normalt , produktivt liv . For nogle , men depression bliver en kronisk sygdom . Nogle mennesker bliver invalideret af kronisk depression og ikke kan arbejde . Social Security invalideforsikring ( SSDI ) giver fordele for nogle mennesker med kronisk depression i form af månedlige betalinger . Beløbet afhænger af, hvor længe en person har arbejdet i fortiden , og hvor meget han betalte i Social Security .

Prognose


Mennesker kun kvalificere sig til SSDI hvis en læge forventer, at deres depression at forhindre dem i at arbejde i mindst et år. Social Security giver kun invaliditetsydelser for kronisk svær depression . Det tilbyder ikke på kort sigt invaliditetsydelser . Nogle mennesker med depression oplever svære symptomer over en lang periode , men mange reagerer godt på behandling og kan vende tilbage til arbejde i mindre end et år.

Symptomer


For at kvalificere sig til SSDI skyldes kronisk depression , en person skal have mindst fire symptomer på depression , og disse symptomer skal bestå over en periode . Symptomer, som vurderes af Social Security omfatter ændringer i appetit ledsaget af vægttab eller gevinst , en følelse af værdiløshed eller overdreven skyld , manglende energi , tab af interesse for tidligere haft aktiviteter , problemer koncentrationsbesvær, problemer med søvn og selvmordstanker . Disse symptomer skal dokumenteres i personens journal .

dagligdags aktiviteter


Social Security ser også på, hvordan depression påvirker en persons daglige gøremål . De ser for markeret værdiforringelse i mindst to af de fire områder, herunder begrænsning i daglige aktiviteter ( som badning , spisning og ellers passe sig selv ) , vanskelighed fastholde koncentrationen eller arbejder i normalt tempo , problemer med normal social funktion , eller gentagne episoder af dekompensation ( såsom behov for at være indlagt for depression ) . Disse spørgsmål skal dokumenteres i personens journal .

Application Process

Folk kan søge om SSDI på deres lokale Social Security kontor eller de kan begynde en ansøgning online . Social Security kræver adgang til en persons medicinske journaler og andre oplysninger med henblik på at træffe en afgørelse om, hvorvidt en person er omfattet af handicap . Hvis den sociale Security Evaluators brug for yderligere oplysninger , kan de bede en person, der skal vurderes af en anden læge . Ansøgningen proces kan tage flere måneder .

Medicare

Efter en person har kvalificeret sig til SSDI for kroniske depression i to år , vil han også kvalificere sig til Medicare . Medicare giver sygesikring for ældre og handicappede . Medicare betaler for behandling af depression sammen med andre medicinske behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------