Position: sygdoms > infektion >

toenail neglebånd problemer

   Tåneglene neglebåndene er en integreret del af sundheden for din mund samt sundhed kroppen , så det er vigtigt altid at tage sig af dem . Mange forskellige problemer kan påvirke hårstrået i din toenail og forårsage andre problemer til søm og fod selv

Hvad er en Cuticle ?


Den neglebånd er den døde hud , der overlapper negleroden i bunden af neglene . Neglebånd fungerer som en forsegling mellem negle og fingre , beskytte svamp , bakterier og gær trænge ind i din krop . Derfor er det meget vigtigt at tage sig af dine neglebånd som uagtsomhed kan medføre flere problemer .

bakterieinfektion


Paronychia er en fælles toenail infektion , som forårsager betændelse i neglebånd og huden omkring neglen som følge af bakteriel infektion . Symptomer af denne infektion omfatter hævelse og rødme omkring neglen neglebånd , hvilket gør det smertefuldt at røre ved. En gul-grøn udflåd fra neglebåndet kan også være til stede .
Hvis du tror, du har paronychia , er det en god idé at se din læge , da denne infektion normalt skal behandles med antibiotika .

Hangnails


Ordet neglebåndsklipper er misvisende , da det ikke er faktisk en del af neglen , men snarere et lille stykke af den kutikula , der er blevet revet . Oftest hænger negle er forårsaget af tør hud , eller ved beskadigelse af neglebånd , såsom søm bidende .

Hangnails bør altid være korrekt skæres med søm saks eller negleklipper som bide eller rive dem kan ofte gøre dem værre , forårsage smerte , yderligere skade på neglebånd og mulig infektion . Sørg altid for at holde neglebånd og hud fugtes for at undgå hangnails fra formning.

svampeinfektion

Negle svamp kan være en anden emne for neglebånd. Neglesvamp kommer i mange forskellige varianter og kan have mange forskellige symptomer , herunder svær kløe , ømhed og blødning omkring hårstrået samt eventuelle tab af neglen selv . Neglesvamp er meget smitsom og kan overføres gennem hud-mod- hud kontakt , brusere , omklædningsrum eller endog fra din lokale manicurist hvis manicure værktøjer ikke desinficeres ordentligt .

En læge vil ordinere anti-svampemidler til behandling af neglesvamp , og nogle over -the-counter cremer og lotions kan også købes til at behandle dette spørgsmål .

Forebyggelse /Solution

For at undgå nogen af de ovennævnte problemer med toenail neglebånd , altid være sikker på at korrekt at tage sig af dine fødder . Hold fugtet hud , og sørg for altid at bære tilstrækkeligt ventileret sko og sokker , især hvis dine fødder sved ofte . Sørg for at korrekt desinficere alle manicure værktøjer og undgå , hvis det er muligt , kontakt med omklædningsrummet bad gulve og andre steder, hvor svampen kunne muligvis være en forurenende stof .

Hvis du føler du har nogen form for infektion , se din læge for at sikre du får den rigtige diagnose og den bedst mulige behandling . Nogle infektioner kan være svære at behandle og kan kræve flere omgange for behandlingen, før infektionen er væk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------