Position: hotel888 > infektion >

hvad der forårsager sprødt fingernegle ?

   Skrøbelig negle er en tilstand kendt som onychoschizia . Det er præget af søm, split, skræl , og de er bløde og tynde . Denne betingelse er mere udbredt hos kvinder . Undertiden er alvorlige sygdomme eller en mangel på ordentlig kost og ernæring fører til skøre negle , men normalt det er ikke tilfældet . Hvis dine tånegle vises sundt og dine negle er skørt , kan du normalt fjerne dit helbred eller kost som en årsag til sprødhed . Tør og skør negle normalt opstår , fordi de ikke får nok fugt . Men hvis de er bløde sammen med at være skør, kunne det være fra en over-væld af fugt . Konsultere din læge for at afgøre, om du har en underliggende sundhedsmæssige spørgsmål , som fører til din skøre negle .

tør og skør


Negle , der er tørre og sprøde er ofte forårsaget af udsættelse for vand igen og igen . Håndvask , så tørring gange kan tørre dine negle . Klimaforhold , der omfatter tør varme om sommeren , som i ørkenen , samt indendørs varme om vinteren kan også bidrage til dannelsen af sprøde , tørre negle . Anvende lotion , der indeholder enten lanolin eller alfa-hydroxy i hænderne , når du har dyppet dem i varmt vand i fem minutter .

Blød og slangestjerner


Negle , der er bløde og sprøde er ofte udsat for meget fugt , f. eks som vaske-og rengøringsmidler , rensevæsker og neglelakfjerner . Søm polish remover , der indeholder acetone er især hårdt på negle . Den overdrevne brug af neglelak selv kan bidrage til en svækkelse af neglen , ved ikke at tillade neglen til at ånde . Tag en pause fra at bruge neglelak og se , om dine negle forbedres i udseende .

Over-arkivering


Den simple handling for indgivelsen dine negle kan få dem til at flosse og forringes. Dette kan igen føre til en skrøbelig udseende . Brug af en metal neglefil kan være særdeles skadeligt , fordi det kan medføre ulemper og sønderdele kanten af neglene . Filen i én retning for at beskytte neglene . Undgå at skubbe neglebåndene tilbage med en metal instrument , da det kan beskadige negleroden . Brug en fin kvalitet neglefil til forsigtigt fil dine negle .

Sundhed Overvejelser

En jernmangel kan være årsag til skøre negle . Jerntilskud er tilgængelige på de fleste kiosker . Tjekke med din læge først , før du tilføjer en jerntilskud for dit helbred regime . Hun kan tage en blodprøve for at bestemme jern niveauer i din krop .

hyperthyroidisme og hypothyroidisme kan også føre til tørre , skøre negle . Spørg din læge at afgøre, om du har en af disse betingelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------